Jejski Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Butelkę i kufel wkładamy do zamrażalnika na 10-15min. , nalewamy i już. Cały bajer polega na tym że wlewamy piwo do zmrożonego kufla, który znacznie szybciej się chłodzi i po nalaniu szybko schładza zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekam Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Stawiamy kratę piwa na trawie obok grila i gasimy ją z bliska gaśnicą śniegową z samochodu. 10-15 min i piwko chłodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Gaśnica co2 też by schłodziła piwo, tylko dla mnie mnie to już ekstremum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Ile gazu trzeba, alby schodzić skrzynkę piwa? Bo chyba dużo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Ile gazu trzeba, alby schodzić skrzynkę piwa? Bo chyba dużo... Za starych czasów w przeróżnych hotelach chłodziliśmy wódę zawijając w koc i puszczaliśmy do środka co? z gaśnicy. Ekspresowy zamrażalnik :cool2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Tylko, że wódy pewnie nie wypijaliście tak dużo, jak piwa. Chociaż kto to wie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaGacek Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Ile gazu trzeba' date=' alby schodzić skrzynkę piwa? Bo chyba dużo...[/quote']Za starych czasów w przeróżnych hotelach chłodziliśmy wódę zawijając w koc i puszczaliśmy do środka co? z gaśnicy. Ekspresowy zamrażalnik :cool2: u mnie w pracy wołają na ten rodzaj przygotowania alkoholu "śnieżynka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hape Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Cały bajer polega na tym że wlewamy piwo do zmrożonego kufla, który znacznie szybciej się chłodzi i po nalaniu szybko schładza zawartość. Swietne i skuteczne! Wstyd sie przyznac ale nigdy mi to jakos nie przyszlo do glowy . Ten watek powinien sie znalezc w "Artykuly i opracowania" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Mały upgrade i przypomnienie sposobu. Przy dzisiejszej temp. -10°C parapet jest lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się