browarnik Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Witam wszystkich, po VI warsztatach piwowarskich postanowiłem w końcu się zalogować na waszym forum. Nie chce spamować ale juz sie przywitałem wcześniej ale chyba nie w tym dziale co potrzeba :cool2: . Pozdrawiam, browarnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Witaj na forum Mała prośba - wypełnij profil, napisz parę słów o sobie - łatwiej się wówczas rozmawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 No to witamy. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
browarnik Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 (edytowane) Witam, nazywam się Piotr, jestem z Wrocławia więc na warsztaty miałem niedaleko . Bardzo lubie piwa pszeniczne. Poglądy na piwo mam niestety troche radykalne, mianowicie nie znosze piw polskich, tych bardzo rozreklamowanych, każdy wie o co chodzi....uwielbiam za to czeskie Profil uzupełniłem . Edytowane 12 Maja 2009 przez browarnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 No, już witałem się w innym wątku, ale witam ponowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Co do piw, to przypuszczam że wszyscy mamy podobne podejście do koncernowych piw masowych. Fajnie że coraz więcej ludzi ten napój nie smakuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymin72 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) Witaj Browarnik-Ciechan Edytowane 13 Maja 2009 przez szymin72 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi