strzelczyk76 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 To i ja się przyznam - będę w sobotę - to już piąta giełda Znak rozpoznawczy - czerwona koszulka browar.biz - Ale Ale (o ile Art dowiezie) oraz ciężarna żona u boku PS. Dori - będę miał parę piw - chętna na wymianę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 To i ja się przyznam - będę w sobotę - to już piąta giełda Znak rozpoznawczy - czerwona koszulka browar.biz - Ale Ale (o ile Art dowiezie) oraz ciężarna żona u boku PS. Dori - będę miał parę piw - chętna na wymianę? Oczywiście, że chętna Miło będzie mi poznać Lista obecności: - elroy - Stasiek - Wena - ro_y - HUGO - dziadek - pieron (tylko w piątek) - Jejski - jacer - Ignac99 - Infam - bielok - zibi - adanjan - e-prezes - dori - mark33 - strzelczyk76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ja bardzo chcę być i... chyba się uda. Co prawda bez noclegu. I pewnie samochodem, więc piwa nie popiję za bardzo, ale za to bez problemu mogę wziąć coś na wymiankę lub zakupić jakieś okazy ze szkła na giełdzie. Tak na pewno to pewnie będę wiedział w piątek przed giełdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Ja bardzo chcę być i... chyba się uda. Co prawda bez noclegu. I pewnie samochodem, więc piwa nie popiję za bardzo, ale za to bez problemu mogę wziąć coś na wymiankę lub zakupić jakieś okazy ze szkła na giełdzie. Tak na pewno to pewnie będę wiedział w piątek przed giełdą. oooo, może uda Ci się załatwić jednak wyjazd w piątek? Może powrót pociągiem w sobote pod wieczór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Lista obecności: - elroy - Stasiek - Wena - ro_y - HUGO - dziadek - pieron (tylko w piątek) - Jejski - jacer - Ignac99 - Infam - bielok - zibi - adanjan - e-prezes - dori - mark33 - strzelczyk76 - kopyr A ja mam nieśmiałe pytanie i prośbę zarazem - czy ktoś mógłby sprezentować mi butelkę Grodziskiego? Oczywiście odwdzięczę się jakimś innym piwem Słód wędzony już dawno mam przeterminowany, a ja wciąż nie mogę się zdecydować na warzenie piwa w tym stylu, gdyż nie potrafię sobie wyobrazić jak smakuje piwo z wędzonym słodem i o tak niskim ekstrakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Przywioze, choć nie ma piany i jst mętne, ale smakowo bardzo dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkof Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Oj chętnie bym się wybrał. Zapewne jest tam super. Jeszcze nie byłem na takiej imprezie, a tak blisko mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Oj chętnie bym się wybrał.Zapewne jest tam super. Jeszcze nie byłem na takiej imprezie, a tak blisko mam. ...więc, w czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkof Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Praca. Ale może w sobotę po pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Praca.Ale może w sobotę po pracy. W sobotę po pracy to już jest koniec imprezy. Ja działałem inaczej : urlop, bo zawsze planowałem a jak nie to chorobowe i tyle (czasem jest z górki a czasem pod, ale jak nie pracujesz u siebie masz się lepiej-choć nie zawsze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkof Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 ale jak nie pracujesz u siebie masz się lepiej-choć nie zawsze). Właśnie u siebie, tylko o 7.00 rano jestem a raczej byłbym już po racy. Myślisz że już nie warto ? Około 9.00 byłbym w Żywcu. Nie byłem na takie imprezie i nie wiem jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Około 9.00 byłbym w Żywcu.Nie byłem na takie imprezie i nie wiem jak jest. O 9:00 będzie akurat. Po pracy to nam się skojarzyło najszybciej z 15:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkof Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Nie, mam pracę od 4.00-7.00 Czyli warto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Nie, mam pracę od 4.00-7.00 To przyznasz dość nietypowo. Czyli warto ? No baaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkof Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 No raczej tak. Ale tak mam już chyba z 15 lat. Inną też jeszcze mam od 9.00 - 19.00 w tygodniu a w soboty do 15.00 jak pisałeś, ale tę mam wolną z drugiej usługi. Zajętą mam co drugą, ale można zamieniać. Czyli zabieram kumpla z żoną i do Żywca. Mam nadzieję że nie będę prowadził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 No. Jeśli rano masz możliwość być ok. 9 tej to tylko z tego korzystaj. Impreza jest na pewno tego warta, i czasu Ci braknie. Polecam więc jedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkof Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Polecam więc jedź. Tak zrobię raczej. Tylko czy kogoś spotkam z Was piwowarów to inna inszość. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Tylko czy kogoś spotkam z Was piwowarów to inna inszość. Jeśli tylko chcesz to nie widzę problemu Napisałam jak mnie rozpoznać, moje zdjęcia znajdziesz w galerii, Elroy podał numet telefonu, możesz zadzwonić... więc na pewno jakoś się spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkof Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Tak, tak, wszysko czytam i tylko czytam, narazie. Dlatego moja obawa. Plany mam niewyobrażalne. Ale od czegoś muszę rozpocząć tę przygodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Tak, tak, wszysko czytam i tylko czytam, narazie.Dlatego moja obawa. Plany mam niewyobrażalne. Ale od czegoś muszę rozpocząć tę przygodę. Dlatego sądzę, że rozmowa z nami pozwoli podjąć Ci jedyna słuszną decyzję i zacząć warzyć Do zobaczenia w Żywcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Proponuje znak rozpoznawczy:na kartce A4 wydrukować"PIWO.org. i umieścić ją na stole w okolicy stoiska browamatora.Najlepiej w sobotę .To byłoby miejscem naszego spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkof Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 OK. Dziś zaklepane, wyjazd w sobotę. Czy ktoś może podać jakiś namiar na wpis do GPS-a. W Żywcu byłem ostatnio jak uczęcszczałem do podstawówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 (edytowane) OK.Dziś zaklepane, wyjazd w sobotę. Czy ktoś może podać jakiś namiar na wpis do GPS-a. W Żywcu byłem ostatnio jak uczęcszczałem do podstawówki. Żywiec ul.Browarna 88. EDIT: Jak byś zapomniał, to wejdź do jakiegoś sklepu, który mijasz, weź do ręki butelkę piwa z GŻ i przeczytaj sobie ten adres raz jeszcze Edytowane 12 Czerwca 2009 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarkof Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 (edytowane) Dzięki kopyr teraz już nie zbłądzę. Wymyśliłem sobie że wezmę na drogę kilka butelek GŻ bo niestety nie mam jeszcze swoich. I w trakcie jazdy będę czytał ten adres na bieżąco:) i podpowiadał kierowcy. A jak mnie się będą już literki zlewały , to poprostu wymienię butelkę na nową. I od początku.:D Aż na miejsce. Edytowane 12 Czerwca 2009 przez jarkof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Nic, kto będzie w piątek i będzie chętny na wymianę piw to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi