Pierre Celis Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Jesień w pełni, a to, jak wiadomo, sezon chorobowy. W tym roku padło i na mnie, więc ku mojej rozpaczy, zamiast zapijać się frykasami z mojej piwnicy, jestem zmuszony do sączenia nieco mniej smakowitych napojów. Z drugiej jednak strony, jako zwolennik homeopatycznego leczenia przypadków klasycznego przeziębienia, odrzucam reklamowane teraz na każdym kroku chemiczne specyfiki i […] Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 12 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 W 100% się zgadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Nie należy jedynie przesadzać z alko, bo jak kiedyś zapiłem końcówkę grypy to dwa dni później leżałem na neurologii z zapaleniem mózgu. A co do samego przepisu to jeszcze jajeczko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi