e-prezes Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 A tak innym nurtem zapytam, czy Lublin szykuje w tym roku jakiś konkurs piwowarski? Zapewne tak, bo wszyscy (prawie) warzą już piwa Konkurs to jednak temat dla Grześka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 A tak innym nurtem zapytam, czy Lublin szykuje w tym roku jakiś konkurs piwowarski? Zapewne tak, bo wszyscy (prawie) warzą już piwa Konkurs to jednak temat dla Grześka. Pytam, bo może w tym roku wystawię coś do kategorii głównej jak w miarę wcześnie będzie określona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Wydaję mi się, że na najbliższym spotkaniu można by przedyskutować kwestię kategorii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Fajnie jakby było to coś górnej fermentacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Też bym na to stawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynieks Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 no, może pod koniec maja, bo wcześniej nie obrobię... a chciałbym, bo duch ochoczy.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyran Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Jeszcze konkursu nie ma a wy już kategorie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Ja bym proponował jakiś weekend po FDP we Wrocławiu. A ktoś się z lubelskiego wybiera na FDP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Kilka osób jedzie, na pewno ja z Agatą, na Piwnym Lublinie na faceboku założyłem zresztą stosowny temat, najlepiej dołącz do tej grupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi