Malinowy Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Witajcie! Mam możliwość raz w miesiącu podjechać do Strzegomia po słody tylko wiadomo, że najbardziej opłaca się brać po 100kg, więc wiadomo, że lepiej wziąć większą ilość. Więc jakby byli chętni na słody w workach to piszcie jak zbierze się więcej to będziemy zamawiać i odbierać bezpośrednio. Piszcie co o tym myślicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Ja jestem za, tylko że niedawno zamówiłem sobie zapas na 8 warek ( 325kg), czyli 4 miesiące mam z głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Spoko to na razie jest w fazie pomysłu i tak pierwsze zamówienie może być w styczniu bo teraz to urlopy świąteczne już bierzemy i do stycznia raczej się nie uda zrobić żadnego kursu w tamtym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi