e-prezes Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Św. Patryka wypada niestety w poniedziałek, więc impreza może odbyć się 2 dni przed, czyli 15 marca lub 5 dni po, czyli 22 marca. Jaki termin wydaje wam się lepszy? 20 marca zaczyna się astronomiczna wiosna ! Z racji, że Cynamon zmienił właściciela i na bank nie uda się zrobić ponownie imprezy w tym samym miejscu, muszę szukać nowego lokalu. Zatem jaka formuła Wam odpowiada? quasi otwartego zlotu jak w Siedlcach, otwartego jak w zeszłym roku w Cynamonie (ale bez żarcia), czy półotwartego z żarełkiem (jakiś lokal typu pizzeria)? Ustalenia pewne, będę zamieszczał w pierwszym poście, poniżej. Miejsce: Pizzeria Solare w Białej Podlaskiej przy ul. Narutowicza 38 Czas: 22.03.2014 godz. 16 Sponsorzy: Centrum Piwowarstwa i Twój Browar 1. e-prezes 2. emcede 3. Goglez 4. Domilorda 5. michwro1 6. zbynieks 7. mikwro 8. Kamillo 9. Parzon 10. ponury fermentaThor 11. Pieslav 12. Bili881 13. tdzip 14. bnp 15. astrobus 16. Michał K 17. jaworek346 18. afghan 19. jaq2 20. maniek czwarty 21. jaworeg 22. Wojciech Nowosielski 23. Karol z forum PSPD 24. Yoshko Amal z FB Edytowane 23 Marca 2014 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynieks Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 termin dowolny, minimalne bardziej wolę 15 marca. CZy lokalizacja w Białej jest przesądzona, czy zagadać po znajomych adresach w Radzyniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Ciężko mi organizować coś zdalnie, kilkadziesiąt kilometrów stąd. Zwłaszcza, że nie jestem mobilny. Zapytać możesz, bo a nóż kiedyś się tam spotkamy przy innej okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parzon Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Oba terminy są dobre. Jakieś żarełko by się przydało pomiędzy degustacją piwa. Co do tego czy ma być impreza zamknięta - jest to zupełnie obojętne, bo i tak będą tylko osoby zainteresowane tematem. Siedlecka Loża zapewne się zjawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Dlaczego pytam o rodzaj spotkania? Ano nie mogę zagwarantować że zrobię sam żarcie. Jeśli to ma być klasyczny zlot naszego regionu to nie będę się też napinal na jakieś prezentacje. Podegustujemy, ocenimy i tę pe :-D A rodzaj spotknia zdeterminuje lokale, które będą chętne. Szykujcie stouty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał K Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Witam, Ja również z chęcią pojawił bym się na tym spotkaniu. Mieszkam niedaleko Białej. Obydwa terminy mi pasują. Co prawda swoją przygodę z warzeniem dopiero zaczynam i mam na koncie tylko 2 warki ale mam nadzieję, że do marca uda mi się uwarzyć stouta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Świetnie! Wkrótce będę znał jakieś konkrety to napisze coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynieks Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 ja się piszę na pewno tym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Zatem 22 marca miejsce "Pizzeria Solare" ul. Narutowicza 38. Tuż obok na początku XX wieku znajdował się Browar Podlaski, więc miejscówka w sam raz na piwowarskie spotkanie. Edytowane 17 Stycznia 2014 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 buuuu w czwartek? chyba nie dam rady dojechać. Zatem 20 marca miejsce "Pizzeria Solare" ul. Narutowicza 38. Tuż obok na pocz. XX w znajdował się Browar Podlaski, więc miejscówka w sam raz na piwowarskie spotkanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 22.03. SORRY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieslav Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Ja mam już skrzynkę owsianego odłożoną. Jak się reszta Siedleckie Loży nie wykruszy to będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Na pewno będą testy wiedzy dla tych, którzy przyjadą bez własnych stoutów. Niech to początkujących nie przeraża i przyjeżdżają nawet bez piwa. Będą fanty dla uczestników, w tym szczególnie dla tych co ów test zdadzą Tak jak wspomniałem na spotkaniu w Lublinie będzie też finalizacja tworzenia lubelskiego okręgu PSPD. Zatem widziałbym szerokie grono piwowarów z tego miasta. O dalszych ciekawostkach będę informował na bieżąco. Edytowane 18 Stycznia 2014 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michwo1 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Termin mi pasuje, zatem potwierdzam wstępnie przybycie, muszę tylko spojrzeć na rozkład jazdy pociągów ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Jak sprawa z noclegiem wygląda? Jest coś taniego w Białej? Znalazłem jakieś hotele ale ceny..... fiu fiu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Jak sprawa z noclegiem wygląda? Jest coś taniego w Białej? Znalazłem jakieś hotele ale ceny..... fiu fiu:D Jeśli ktoś zgłosi mi, że będzie nocował. Wybadam najlepsze możliwe opcje. Po weekendzie zorientuję się osobiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ja jeśli przyjadę to ze swoją LP i bez noclegu się nie obejdzie. name='e-prezes' timestamp='1390729011' post='254990']Jeśli ktoś zgłosi mi, że będzie nocował. Wybadam najlepsze możliwe opcje. Po weekendzie zorientuję się osobiście. [/b] Jak byś mógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglez Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Jeśli ktoś zgłosi mi, że będzie nocował. Wybadam najlepsze możliwe opcje. Po weekendzie zorientuję się osobiście. Ja też poproszę o informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Standard hotelowy to 70-80 zł ze śniadaniem za pokój jednoosobowy. 65 zł dość daleko od imprezy. Jakbym miał więcej zmiennych... np. czy da radę z innym uczestnikiem imprezy w pokoju, czy może być bez śniadania (zapraszam wtedy do siebie ), czy z samochodem? Ew. czy szukać czegoś w niższym standardzie? Looknijcie tutaj. Nie byłem tam, ale wygląda znośnie. Jak będę w Jazzanova to odwiedzę, bo jest blisko. W Mercurym i Rocie spała moja rodzinka i jest OK. Sam spałem kiedyś w Leonie i nie jest to jakiś fajerwerk, ale do spania może być. Na giełdzie w Białej Podlaskiej (jak jeszcze bywała) uczestnicy spali zawsze tanio w Mixbudzie, ale to już kawałek od miasta. Edytowane 30 Stycznia 2014 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglez Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Najlepszy będzie chyba Merkury, według Google jest on bardzo blisko stacji PKP, a ja mam do dyspozycji tylko koleje i swoje nogi. Mogę być tam sam, ale w dwu i trzyosobowych pokojach jest taniej o 30zł na osobę, więc warto to rozważyć. Za śniadanie liczą sobie 10zł więc to nie majątek, ale z drugiej strony jeśli głodowe ilości to lepiej pójść gdzieś indziej, przy stacji powinno coś być ciekawego. Co do niższego standardu, mi bardziej jak na standardzie zależy na odległości od naszego lokalu i od stacji, więc jeśli będzie taka wola to nie będę protestować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jestem za Merkurym. Ceny rozsądne a jak się w kupe zbierzemy to będzie taniej. Kolego Goglez jakbyś jechał z Lublina to ja mam orzeczenie o niepełnosprawności i bilety można za grosze kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglez Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 To jadę z Lublina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikwro Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Witam Z chęcią pojawię się na spotkaniu w Białej Podlaskiej. O spotkaniu w Lublinie dowiedziałem się niestety, dopiero wczoraj. Napisłem to też na forum PSPD. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Cieszy mnie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Chyba nie zdąrzę uwarzyć stoutu na imprezke. Można przywieźć inne piwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi