Kamilo Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Już jutro przyłączymy Białą do Siedlec , ostatnio moda taka w polityce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikwro Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 (edytowane) Lublin nałoży na Was sankcje! Edytowane 21 Marca 2014 przez mikwro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Karol, rezerwacja jest na moje nazwisko (Tomasz Tekielak). Zadzwonię tam z rana, by poinformować, że będzie ktoś chciał zostawić bagaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Informacja w sumie późna, ale będzie zrzutka na żarcie - nie dało się załatwić wszystkiego za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Lublin nałoży na Was sankcje! Pamiętaj, że sankcje to broń obusieczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikwro Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Dobrze jeszcze to trzeba będzie przemyśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglez Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Są jakieś zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynieks Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Ktoś robił... Ogólnie wielkie brawa dla e-prezesa za bardzo udaną i twórczą imprezę. Hail to the chief! Dzięki wszystkim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Niema bata aby mnie na następnym Stout Feście nie było! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Oj się działo Największa i najlepsza impreza w Białej jak dotychczas. Podziękowania dla e-prezesa i dla uczestników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Dzięki za przybycie i niezłą zabawę. Norbert (bnp) znów nie miał sobie równych w RIS-ach, a stout Pepa był najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 A ukonstytuował się OT czy nie daliście rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 SLPD dziękuje za fajną imprezę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domilorda Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) He he he Komisyjnie RIS-y i stouty należycie osądzone. Nie ma opcji braku powtórki Stout Fest. Za następnym razem to ktoś z Was będzie oceniał moją warkę- o ile będzie się dało to wypić hehe. Edytowane 26 Grudnia 2015 przez Domilorda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 A ukonstytuował się OT czy nie daliście rady? Formalnie musiałoby być to zgłoszone dużo wcześniej. Termin kolidował też z Walnym PSPD, więc na wymaganą ilość nie mogłem liczyć. Było nas 4 osoby z PSPD, ale najważniejsze, że przy kolejnym spotkaniu, w Lublinie będzie już wystarczająca ilość. Mam taką nadzieję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parzon Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Świetna impreza - dzięki Tomaszu za organizację. Stouty bardzo dobre, RISy również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mors Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Wielkie dzięki dla wszystkich, na czele z Tomkiem, za miłe spotkanie. Poniżej link do fotek, które udało mi się pstryknąć http://www.piwo.org/gallery/album/401-stout-fest-2014/ mikwro i Goglez 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 No to czekamy jeszcze na zdjęcia Marka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 No to czekamy jeszcze na zdjęcia Marka. proszę bardzo https://picasaweb.google.com/109290343959041550648/StoutFestBiaAPodlaska?authkey=Gv1sRgCO7G57Cu5pvWywE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynieks Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 zacności... oczywiście to zupełny off topic, ale na użytek przyszłych biografistów podkreślam, że przy pisaniu drugiego tomu mogą dostrzec, że są to pierwsze zdjęcia na których widać, że mi się od tyłu owłosienie przeciera... Pora umierać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 9 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Osoba od której na Stout Fest otrzymałem Chateau Artezana proszona o kontakt. Czas na rewanż z mojej strony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi