Anginsan Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Własnie zacząłem śrutowanie i przygotowywanie do jutrzejszego warzenia. I tu niemiła niespodzianka. W paczce zamiast chmielu Lubelskiego mam Marynke. Czy w Szczecinie jest sklep gdzie od reki moge kupic chmiel. Czy ktos ze Szczecina mógłby mi ewentualnie sprzedac lub pozyczyc 50g chmielu Lubelskiego lub innego aroamtycznego? Jakby ktoś mógł poratowac podam nr tel 502 409 812 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Ja mogę pomóc. Chmielu mam pod dostatkiem, tyle, że mieszkam na głębokim zadupiu, a w domu będę dopiero po 22. Mogę ewentualnie do pracy jutro coś wziąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Jeśli korzystasz z FB, to zapraszam też tutaj: https://www.facebook.com/groups/305841679559322 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Generalnie marynka na aromat podobno też daje radę . Jeżeli chcesz to ja mieszkam na mniej głębokim zadupiu co bimbelt (choć kierunek podobny) a w domu będę ok 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anginsan Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Panowie, jestem z prawobrzeża, dokladniej Kijewo. Do którego z Was miałbym bliżej prosze o namiar na priv to jeszcze dziś podjade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Otwórz profile obu, a na mapie zobaczysz gdzie mieszkają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordas Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 W razie czego ja mogę poratować, o ile dobrze kojarzę to mam ok 60g lubelskiego, nieotwieraną paczkę Saaz i chyba dwa opakowania perle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anginsan Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 ok. biore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi