Slimaq Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Również dzięki za spotkanie. Szczególne podziękowania dla Gospodarza za gościnę i żelazne nerwy - ze 3-4 szklanki chyba poszły . Do kolejnego spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurand Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Dzięki za spotkanie, wielkie podziękowania dla Jaśka naprawdę się postarał. Do następnego ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profilone Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Przepraszam, że mimo deklaracji nie dojechałem na spotkanie, ale rozłożyła mnie niestety choroba i nawet gdybym czuł się na siłach to w piwie nic bym nie wyczuł oprócz tego, że jest mokre Udało się powołać lokalne struktury PSPD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udało się powołać lokalne struktury PSPD? Krótkie resume. W spotkaniu uczestniczyło, jeśli dobrze doliczyłem 14 piwowarów (w tym 13 zarejestrowanych na piwo.org) oraz kilka osób towarzyszących. Co dało łącznie ponad 20 osób. W trakcie początkowej dyskusji o PSPD parę osób aktywnie uczestniczyło w niej, co jak mniemam nie przekreśla uczestnictwa tych osób w strukturach PSPD. Już w trakcie luźnych rozmów tylko jedna osoba deklarowała, że nie przystąpi (dobrze wiedzieć! ), dwie wyrażały taką potrzebę. Nie było na spotkaniu żadnej osoby należącej już do PSPD (a jest ich 3 w samym Lublinie), więc nie mogło dojść do jakiś konkretnych kroków. Osoby, które wyraziły chęć wstąpienia myślę, że najbliższym czasie to uczynią (wraz ze mną) i na kolejnym spotkaniu (na Stout Feście w Białej lub gdzie indziej wcześniej) przy udziale tych osób powstanie lokalny oddział. Zgromadzeni uznali, że dwa punkty działań mającego powstać okręgu należy realizować: piwowarzy domowi na Chmielakach i konkurs lubelski oraz inne bliżej niesprecyzowane działania mające na celu promocję piwa i piwowarstwa. A odpowiadając na pytanie... Od pierwszego razu kiedy rzuciłem hasło "lubelscy piwowarzy w PSPD" na konkursie w Chacie minęło 4 miesiące, i już jest postęp. Powoli i zostanie utworzony. Nic o Was bez Was, więc do następnego razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harcerski Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 uuu ale żałuję, nie zaglądałem na forum i przepadło mi takie wydarzenie ale nic, zapiszę się na wspominaną grupę na FB, liczę na powiadomienia przy kolejnej okazji Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maaaciej Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Trzecią osobą z PSPD jest Grzesiek z Fotografa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Też jestem w PSPD ale na spotkaniu mnie nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyran Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Panowie i Panie, z dumą ogłaszam powtórkę naszego spotkania. Wszystkich chętnych wraz z Jaśkiem zapraszamy do Monte di Vino dnia 15.03.2014 godzina 17:00. Spotkanie na tych samych zasadach : składka 10zł na przekąski. Tym razem byłoby miło gdyby początkujący piwowarzy również przynieśli swoje trunki Serdecznie zapraszamy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Panowie i Panie, z dumą ogłaszam powtórkę naszego spotkania. Wszystkich chętnych wraz z Jaśkiem zapraszamy do Monte di Vino dnia 15.03.2014 godzina 17:00. Spotkanie na tych samych zasadach : składka 10zł na przekąski. Tym razem byłoby miło gdyby początkujący piwowarzy również przynieśli swoje trunki Serdecznie zapraszamy!! Wydaje mi się, że lepiej wydzielić to z tamtego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 A już miałem pisać temat w sprawie kolejnego spotkania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Szkoda, że nikt nie dał znać o poprzednim spotkaniu. Miałem sporą przerwę w czytaniu forum i przegapiłem... Tym razem będziemy dwuosobowo (ja i Agnieszka). Widzę parę nowych osób z Lublina i okolic, chętnie poznam Do zobaczenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyran Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Już dwa tygodnie do spotkania, czas na zrobienie listy. 1. Jasiek 2. Cyran Proszę o uzupełnianie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 1. Jasiek 2. Cyran 3. gregroc 4. Aga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 1. Jasiek 2. Cyran 3. gregroc 4. Aga 5. pepo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maaaciej Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 1. Jasiek 2. Cyran 3. gregroc 4. Aga 5. pepo 6. Maciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 1. Jasiek 2. Cyran 3. gregroc 4. Aga 5. pepo 6. Maciej 7. astrobus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 może tym razem uda sie zrobić grilla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyran Opublikowano 2 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Byłoby super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 1. Jasiek 2. Cyran 3. gregroc 4. Aga 5. pepo 6. Maciej 7. astrobus 8. kishar i Agata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sigman Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Dopisuję się! 1. Jasiek 2. Cyran 3. gregroc 4. Aga 5. pepo 6. Maciej 7. astrobus 8. kishar i Agata 9. Sigman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 1. Jasiek 2. Cyran 3. gregroc 4. Aga 5. pepo 6. Maciej 7. astrobus 8. kishar i Agata 9. Sigman 10. emcede (nie na 100%) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglez Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 1. Jasiek 2. Cyran 3. gregroc 4. Aga 5. pepo 6. Maciej 7. astrobus 8. kishar i Agata 9. Sigman 10. emcede (nie na 100%) 11. Goglez (też nie na 100%) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimaq Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) 1. Jasiek 2. Cyran 3. gregroc 4. Aga 5. pepo 6. Maciej 7. astrobus 8. kishar i Agata 9. Sigman 10. emcede (nie na 100%) 11. Goglez (też nie na 100%) 12. Slimaq + może żona Edytowane 4 Marca 2014 przez Slimaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piast145 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 1. Jasiek 2. Cyran 3. gregroc 4. Aga 5. pepo 6. Maciej 7. astrobus 8. kishar i Agata 9. Sigman 10. emcede (nie na 100%) 11. Goglez (też nie na 100%) 12. Slimaq + może żona 13.Piast145. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sigman Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Jeszcze mój kolega, który zawsze pomaga mi warzyć piwo, chciałby przyjść na spotkanie, także dodaję jedną osobę do mojej osoby. 1. Jasiek 2. Cyran 3. gregroc 4. Aga 5. pepo 6. Maciej 7. astrobus 8. kishar i Agata 9. Sigman + 1 os. 10. emcede (nie na 100%) 11. Goglez (też nie na 100%) 12. Slimaq + może żona 13.Piast145. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi