chomiczon Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Nie wiedziałem, że pojawiła się nowa propozycja spotkania. Mam nadzieję, że nic mi nie wyskoczy tym razem więc wstępnie się dopisuję 1. Jasiek 2. Cyran 3. gregroc 4. Aga 5. pepo 6. Maciej 7. astrobus 8. kishar i Agata 9. Sigman + 1 os. 10. emcede (nie na 100%) 11. Goglez (też nie na 100%) 12. Slimaq + może żona 13.Piast145. 14. chomiczon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 A spotkanie to patrykowe czy takie ogólnopiwne? Nie wiem jakie zaopatrzenie szykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnp Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 A spotkanie to patrykowe czy takie ogólnopiwne? Nie wiem jakie zaopatrzenie szykować weź na spróbowanie mojego Imperial weizenbocka na spróbowanie jak nie wypiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Według mnie ogólnopiwne, ja biorę przekrój tego co mam w piwniczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyran Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Ogólnopiwne Ostatnio nawet koledzy przynosili inne domowe wyroby, które są mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 weź na spróbowanie mojego Imperial weizenbocka na spróbowanie jak nie wypiłeś wezmę na spróbowanie, bo nie wypiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Planowałem, że raczej nie dotrę, ale od 14-go u Fotografa leją nowe piwo z Pinty Robust Oatmeal Stout "Lublin to Dublin" i trochę mnie kusi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyran Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Prognozy pogody nie są za dobre na sobotę ale mam nadzieje, że się nie sprawdzą, ale tak czy siak impreza będzie przednia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 No z grilla to chyba nici... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Jak nie będzie deszczu to chyba da radę.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglez Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Mnie jednak nie będzie, przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurand Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Mnie niestety nie będzie do końca miałem nadzieję, że jakoś mi się uda dotrzeć, ale nie dam rady. Pozdrowienia dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 ojjjj... niedobrze ale wypijemy wasze zdrówko! zapewne nie raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 No szkoda, że was nie będzie, a na dworze niestety pada ciekawe jak wyjdzie z gillem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 U nas już wyszło słońce, więc może nie będzie tak źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slimaq Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 No i mnie też niestety nie będzie bo wypadły mi imieniny teścia o których żona powiadomić nie raczyła... a nie wypada się nie pojawić. Także i moje zdrowie wypijcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 My już wychodzimy i chwilę po 18 będziemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Kolejne spotkanie za nami tym razem było mniej osób, ale impreza była przednia, kolejne fajne piwa spróbowane. Podziękowania dla Jaśka i wszystkich obecnych za miłe towarzystwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 nieeee no na zstępne spotkanie robimy już z grillem! do zobaczyska ze stałymi i nowymi bywalcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi