Fidel Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 (edytowane) Piana: wielka i długo trzymająca się, aż zdjęcie zrobiłem - słabej jakości bo z telefonu. Barwa: brązowe, lekko mętne. Zapach: goździkowy, lekki banan w tle, czuję też lekką nutę alkoholową. Smak: tu tez obecny jest alkohol, dobry smak bo nie jest zbyt wytrawne, a tego w piwach pszenicznych nie lubię. Dość goryczkowe. Wysycenie: niskie jak na piwo pszeniczne, ale czuć bąbelki na języku, nie przeszkadza - w sam raz. Łukasz - bardzo dobry weizenbock! Edytowane 22 Grudnia 2013 przez Fidel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 22 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Bardzo dziękuję za ocenę. Cieszę się że moje piwo smakuje... Mam nadzieję że reszta również będzie smakować poza Singlem który coś złapał Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi