Howser Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Witam koleżanki i kolegów! I pozdrowienia ślę z Wrocławia. Nazywam się Jacek, piwowarstwa uczę się od roku i nie tracę nadziei, że kiedyś poznam fach w takim stopniu jakiego bym sobie życzył. Na koncie mam ponad 10 warek licząc pierwsze piwa z puszek, cydry. W chwilach wolnych od warzenia i wertowania forów piwnych pracuję w jednej z większych firm IT we Wro, a po godzinach grywam na gitarze (kolejne hobby charakterystyczne dla Wrocławian ). Liczę na to, że dołożę swoją cegiełkę do świetnej atmosfery tego forum! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwosz Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Jakby tylko we wrocławiu byli piwowarzy, informatycy i co grają na gitarze albo trzech. Witaj :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Cześć. Ja też gram na gitarze Ale nie jestem z Wrocławia ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 (edytowane) Ja gram i mieszkam we Wro. Też pracuję w branży IT Edytowane 29 Grudnia 2013 przez mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 witaj, ja też pracuję we wro dla jednego z największych z it a na gitarze ostatnio grałem jakieś 10 lat temu Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mesive Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 A ja nie pracuję w branży IT i nie gram na gitarze. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 A ja nie pracuję w branży IT i nie gram na gitarze. Pozdrawiam! Ale jesteś z Wrocławia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Howser Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Cześć. Ja też gram na gitarze Ale nie jestem z Wrocławia ;( To zapraszam do Wro na majówkę i bicie gitarowego rekordu Guinessa witaj, ja też pracuję we wro dla jednego z największych z it a na gitarze ostatnio grałem jakieś 10 lat temu Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka NSN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 A Ty z NSN? Jak tak to pozdrawiam nie z Wrocławia, kiedyś próbowałem gry na gitarze i z tej samej firmy Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeerGrill Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zapraszam na spotkania do ZUP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciafu1 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Miłej lektury i pobytu na forum życzę. Pozdrawiam, również z Wrocławia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Howser Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 A Ty z NSN? Jak tak to pozdrawiam nie z Wrocławia, kiedyś próbowałem gry na gitarze i z tej samej firmy Wysłane z mojego GT-I9001 przy użyciu Tapatalka Witam NSNiaka Zapraszam na spotkania do ZUP. 2 ostatnie spotkania odpuściłem, bo nie miałem nic stylowego i dobrego, co można byłoby przynieść. Na następne postaram się przygotować i zajrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi