nalewaxxl Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Witam wszyskich moja pierwsza wara z brewkita z dodatkiem słodu ziomki mi wyzerowali (skitrałem butle w liczbie 5 ) ale matula już mi krąży -wy też tak macie. Będę zacierał JUż mi dzwonią CHWALA WAM WSZYSTKIM ZA DOBRĄ droGĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Hmmmm... coś mi się zdaje, że z ziomkami też zasoby zerowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Widzę, że piwowarstwo domowe wkroczyło do Blok Ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 A dres cały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Daniluk Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Jak mają pić to niechaj już piją porządne piwa, a nie "siki koncernowe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_P Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Pozostaje pytanie czy wychlali wszystko bo im tak smakowało? Czy po prostu koniecznie musieli wypić XX piw a te były pod ręką? Mam paru znajomych których z zasady nie częstuję, bo piją wszystko jak leci a dla takich szkoda mojej roboty i kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 pewnie jak by ich zapytać to by dzisiaj nie wiedzieli co i ile wypili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwosz Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Czepało w łeb to czepało, o to be hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Post Roku w kategorii Post Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Post Roku w kategorii Post Roku Nawet lepsze od: wity srity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi