Skocz do zawartości

Określenie receptury black IPA, pomoc !


lodzia_gacon

Rekomendowane odpowiedzi

Ktoś coś precyzyjniej?

 

Barwiący (100g chce) mocze sobie i dodaje tęże ekstrakt już po zacieraniu?

Ile ma sie tak moczyć, ile wody?

Identycznie mam postąpić przy pszenicy prażonej? Czy moge sobie ją normalnie zacierać (nie wiem, jak idaje efekt, nigdy nie uzywałem)?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.