MateuszO. Opublikowano 6 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 na allegro zdzierają za przesyłkę ale większą ilość kupując się opłaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Poinformowałem sprzedającego o swoich podejrzeniach, mam nadzieję, że wziął sobie to do serca Możesz napisać o kogo chodzi? Za mniej niż miesiąc nastawiam kolejną warkę właśnie z laktozą i nie chciałbym się przejechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Za mniej niż miesiąc nastawiam kolejną warkę właśnie z laktozą i nie chciałbym się przejechać. Aby mieć 100% pewność dodaj ją do gotowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Żeby była jasność , przynajmniej jeśli chodzi o moje wątpliwości , to w żadnym wypadku nie chodzi mi o sklep piwowarski , tylko o wcześniejszych pośredników lub samego producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Następnym razem po zamówieniu laktozy zrobię test. Przygotuję roztwór, zmierzę Blg i dodam drożdży spożywczych. Zobaczymy czy coś zjedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi