Jump to content

Porter Opalenicki - I miejsce w konkursie na Słowacji 2009


Recommended Posts

warka 120 porter warzona 27.01.09

skład

-wiedeński 3000g

-monachijski 2000g

-pilzneński 1000g

-karmel jasny 500g

-biscut 200g

-jęczmień palony 200g

-ekstrakt ciemny WES 1,7kg

-szyszka marynka 20g

-szyszka lubelski 30g

 

zacieranie w lodówce turystycznej 120 min 70-65°C

 

gotowane 60 min

-na początku marynka 20g

-10 min przed końcem gotowania 30g lubelski oraz ekstrakt

wyszło 23l 21 blg zadane 2206

Butelkowane 19.03.09 z dodatkiem cukru 3,6g/l

blg spadło do 6

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.