Hefeweizen Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Witam Kupiłem kilka dni temu butlę z serwisu aukcyjnego ale nie jestem do końca pewien czy butla ma ważną legalizację. Czy jest ktoś kto się na tym zna? Data na mojej to 13/06 obok cyfra 23 (więcej na zdjęciu) Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Hefeweizen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Do 2023 roku. Nie przejmuj się, i tak przy wymianie dostaniesz inną, tylko pilnuj żeby dostać taką w której zaraz legalizacja się nie kończy bo przy ponownej próbie wymiany zapłacisz za legalizację. Bierz z jak najdłuższą datą legalizacji. Hefeweizen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszemas Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 a ja nie wymieniam tylko sobie napełniam od ręki w punkcie serwisu gaśnic... będzie Ci ktoś to kontrolował że potrzebujesz legalizacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Pewnie nie ale lepiej mieć niż nie mieć, bo przy wymianie już zwracają uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 a ja nie wymieniam tylko sobie napełniam od ręki w punkcie serwisu gaśnic... będzie Ci ktoś to kontrolował że potrzebujesz legalizacji? A w punkcie serwisu gaśnic nabiją Ci CO2 do butli nie posiadającej legalizacji? Szczerze wątpię.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszemas Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 w moim punkcie, gdzie nie wołam za rachunkiem, a pan już dawno wie po co ja to biorę... nie ma tematu nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Polska kraj, piękna kraj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hefeweizen Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 W każdym punkcie serwisu gaśnic powinni mi nabić tą butlę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 a ja nie wymieniam tylko sobie napełniam od ręki w punkcie serwisu gaśnic... będzie Ci ktoś to kontrolował że potrzebujesz legalizacji? gdzie konkretnie i za ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielson83 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Nie wszyscy przymykają oko, tak samo jak nie zawsze butla jest wymieniana tylko nabijana na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 tak samo jak nie zawsze butla jest wymieniana tylko nabijana na miejscu. Ale są punkty "tylko" wymiany. Np. u mnie taki większy warsztat samochodowy. Tam jest tylko wymiana. Nie wiemy do jakich ma dostęp Hefeweizen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielson83 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Takich punktów unikam, mam butlę z nowym zaworem, wiem ile waży przed i po i czy faktycznie płacę tyle co powinienem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 ile waży litr co2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielson83 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 ok. 1,5 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ijon Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) <p>Gdzie można zalegalizować butle? Czy to się opłaca, czy lepiej nową skombinować?tylko nie mówcie, że w punktach legalizacji butli p> Edytowane 9 Stycznia 2014 przez ijon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) Dwie godziny przed imprezą urodzinową okazało się, że josefika butla pusta. No i ciemno zrobiło się przed oczyma Knajpa pożyczyć nie ma ale skierowali do punktu napełniania gaśnic na wioskę obok. Czynne prawie nonstop. I udało się w sobotę o 15:00 nabić. Koszt chyba coś koło 18zł. Szybko, bez problemów. a legalizować bym poszedł tam gdzie legalizują gaśnice. Od razu nabiją CO2 Edytowane 9 Stycznia 2014 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ijon Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 (edytowane) No właśnie nabijam butle tam gdzie napełniają i legalizują gaśnice. Zwrócili mi ostatnio uwagę, że butla do legalizacji, ale oni nie legalizują. Nic to, poszukam inne punktu po prostu. Edytowane 9 Stycznia 2014 przez ijon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi