Pierre Celis Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Sour is new hoppy – takie hasło od jakiegoś czasu lobbują znudzeni już trochę chmielem Amerykanie. Nasi piwowarzy zawstydzili tych zza wielkiej wody i już na starcie swojego profesjonalnego biznesu wzięli się za kwaśne eksperymenty. Mowa o Browarze Artezan, który … Czytaj dalej → Post Artezan Chateau + Bonus pojawił się poraz pierwszy w Piwolog radzi .... Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się