Pieron Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Dwuwarowego pilsa piją raz pierwszy. Piana porządna, drobna, pozostająca na szkle, utrzymująca się do końca porządna centymetrowa warstwa, która się zmniejsza z każdym łykiem. Nagazowanie wzorcowe. Kolor słomkowy. W smaku słodowe (tu normalnie wędzone) -takie dziwne smaki, które przechodzą na mocny chmiel, który już utrzymuje się długo. Bardzo ciekawe piwo, szczególnie ten smak wędzony. Fajnie, że miałem okazję je skosztować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark33 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Wędzone powiadasz to pewno przez tą podwójną dekokcję, posmak ma jakiś taki nie do końca prawidłowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Nic się nie dzieje, smaki ok, tylko właśnie ta wędzonka na początku. Nie dodałeś może słodu wędzonego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się