Pieron Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Dwuwarowego pilsa piją raz pierwszy. Piana porządna, drobna, pozostająca na szkle, utrzymująca się do końca porządna centymetrowa warstwa, która się zmniejsza z każdym łykiem. Nagazowanie wzorcowe. Kolor słomkowy. W smaku słodowe (tu normalnie wędzone) -takie dziwne smaki, które przechodzą na mocny chmiel, który już utrzymuje się długo. Bardzo ciekawe piwo, szczególnie ten smak wędzony. Fajnie, że miałem okazję je skosztować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted June 9, 2009 Author Share Posted June 9, 2009 Foto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mark33 Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Wędzone powiadasz to pewno przez tą podwójną dekokcję, posmak ma jakiś taki nie do końca prawidłowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pieron Posted June 10, 2009 Author Share Posted June 10, 2009 Nic się nie dzieje, smaki ok, tylko właśnie ta wędzonka na początku. Nie dodałeś może słodu wędzonego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now