Makaron Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Szczep pochodzi z tradycyjnego Londyńskiego browaru, który posiada słodowy i chmielowy profil. Prawdziwe drożdże górnej fermentacji, owocowe, bardzo lekkie, delikatnie zbalansowany smak, finisz delikatnie słodki Informacje podstawowe: Flokulacja: wysoka Odfermentowanie: 71-75% Przedział temperatur: 18-23°C Tolerancja na alkohol: około 10%ABV Style: American Amber Ale English Barleywine English IPA Extra Special/Strong Bitter (English Pale Ale) Mild Oatmeal Stout Old Ale Scottish Export 80/- Scottish Heavy 70/- Scottish Light 60/- Southern English Brown Special/Best/Premium Bitter Standard/Ordinary Bitter Sweet Stout From traditional London brewery with great malt and hop profile. True top cropping strain, fruity, very light, soft balanced palate, finishes slightly sweet. Origin: Flocculation: high Attenuation: 71-75% Temperature Range: 64-74° F (18-23° C) Alcohol Tolerance: approximately 10% ABV Styles: American Amber Ale English Barleywine English IPA Extra Special/Strong Bitter (English Pale Ale) Mild Oatmeal Stout Old Ale Scottish Export 80/- Scottish Heavy 70/- Scottish Light 60/- Southern English Brown Special/Best/Premium Bitter Standard/Ordinary Bitter Sweet Stout Źródło:http://www.wyeastlab.com/hb_yeaststrain_detail.cfm?ID=140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się