Serpiente Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) Ja się w niedzielę o 19,15 "obudziłem" Ale teraz już jestem zarejestrowany na następną i nie przegapię mam nadzieję Ile trwała rozgrywka? Edytowane 4 Lutego 2014 przez Serpiente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Śliwiński Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Nie uznajcie tego za marudzenie,ale jaki jest sens gry w pokera bez pieniędzy? Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciafu1 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ile trwała rozgrywka? Około 1,5 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serpiente Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ile trwała rozgrywka? Około 1,5 godziny. no to przyzwoicie już nie mogę się doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serpiente Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) Nie uznajcie tego za marudzenie,ale jaki jest sens gry w pokera bez pieniędzy? na pieniądze też grywam...niedawno wygrałem 60 USD. ale tu to bardziej spotkanie towarzyskie Edytowane 4 Lutego 2014 przez Serpiente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Właśnie się zapisałem-czekam na "pozwolenie" byle do niedzieli.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 na pieniądze też grywam...niedawno wygrałem 60 USD. ale tu to bardziej spotkanie towarzyskie Jesteś zwycięzcą, a ile niedawno przegrałes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciafu1 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Jak ktoś chciałby pograć pozaturniejowo w ramach klubu, to niech da znać w wątku. Ostatnio po pracy i tak wpadam na parę rozdań na pokerstars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Chetnie zagram poza turniejem,ale narazie czekam na zgode Socoobiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Jestem już "członek" zarejestrowałem się też do niedzielnego turnieju Wytłumaczy mi ktoś jak to jest z tym wpisowym-100+9? 100 idzie do puli nagród a te 9? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 dla managera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serpiente Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 na pieniądze też grywam...niedawno wygrałem 60 USD. ale tu to bardziej spotkanie towarzyskie Jesteś zwycięzcą, a ile niedawno przegrałes? przegrałem połowę. Drugą przeznaczyłem na słód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Obecnie jest 21 osób w klubie ale tylko 14 zarejestrowało się na tournament. Pamiętajcie że trzeba się też zarejestrować na tournament. BTW, tym razem w czasie turnieju spróbujmy skorzystać z naszej BeerTalk (Team Talk). Może wybierzemy spobie jakiś temat na pogaduszki, np. "Stout", "Sprzęt" albo coś podobnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Scoob zaraz będziesz miał info o kanale dla pokerzystów na TS. Edytowane 7 Lutego 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 ok teraz mamy na Team Speak własny pokój o nazwie "Pokerowe rozgrywki" na który w czasie turnieju możemy sobie pogadać o warzeniu etc. W czasie turnieju w niedzielę po prostu wejdź na Team Speak (BeerTalk) i poczekaj chwilke aż ktoś z chasłem cię wpuści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 no i sie poskładało towarzystwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 (edytowane) Mała zmaina w planach: postanowiliśmy żeby pokój "Pokerowe Rozgrywki" na BeerTalk był pokojem otwartym; bez chasła. Tylko ściągnij sobie Team Speak ( http://www.piwo.org/...nia-przy-piwku/ ) , za pierwszą wizytą ktoś ciebie musi "wprowadzić" na BeerTalk, a potem możesz zawsze sobie sam wejść do pokoju "Pokerowe Rozgrywki". Edytowane 7 Lutego 2014 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 używał ktoś appki mobilnej? nie bedzie mnie dzisiaj na czas ale na komórce można pograć. gorzej z klubem jakoś tego nie widzę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Dzisiaj mamy 16 osob w turnieju o 19:00. Shuffle up and deal! grzebien 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamot1 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 czekam na akceptację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciafu1 Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Faktycznie, emocje były. Udało się poprawić o jedną lokatę w stosunku do poprzedniego turnieju. Dzięki za grę i do zobaczenia za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Zesik wygrał(a?) tournament, drugie miejsce Ciafu, 3cie Maverek; gratulacje!. Następny turniej za tydzień! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi