Gość tomato Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Na klubowym stole siadajcie można pograć z godzinkę. Edytowane 9 Lutego 2014 przez tomato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverek Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Nie spodziewałem się takich emocji Dzięki za grę do następnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serpiente Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Zesik wygrał(a?) tournament, drugie miejsce Ciafu, 3cie Maverek; gratulacje!. Następny turniej za tydzień! noooo ciekawie było Ja się poddałem na 4 miejscu. Karta nie szła mi coś dzisiaj a piwo wyszło i do piwniczki już mi się nie chciało schodzić Gratulacje dla zwycięzcy. Rewanż za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 9 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Dzięki panowie za grę. Widzimy się za tydzień. to ja jestem zesik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Za kilka minut o 19:00 następny tournament, na razie jest zarejestrowanych 13 graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciafu1 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Dzięki za grę. Znowu srebro Trochę martwych dusz przy stolikach było, stąd szybko się skończyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 również dzięki za wspólnie spędzony czas Trochę martwych dusz przy stolikach było, fakt 3cie miejsce przypadło nieobecnemu w grze - marbelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 również dzięki za wspólnie spędzony czas Trochę martwych dusz przy stolikach było, fakt 3cie miejsce przypadło nieobecnemu w grze - marbelka qrcze,gdyby za nieobecność można było wygrać kasę,to spróbowałbym w Vegas zapisałem się na turniej,ale kłopoty z netem były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Ja za moją nieobecność przepraszam, ale zasiedziałem się u rodzinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 23 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 Dzisiaj o 19:00 następny tournament. Rejestrujcie sie w pokoju piwo.piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 dzisiejszy turniej był żenujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serpiente Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Mimo wszystko dziękuję kolegom za grę i możliwość wygranej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 No przepraszam za nieobecność w finale. za tydzień mam nadzieje wygram zesik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 (edytowane) Następny tournament jutro o 18:00 Edytowane 8 Marca 2014 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 (edytowane) Sprawdziłem ustawienia turnamentu i jest zaprogramowany na 1:00 PM EST, czyli z powodu zmiany czasu w USA (dzisiaj w nocy), odbędzie się o 18:00 czasu polskiego aż do zmiany czasu na letni w Polsce, a potem po 30 marca zpowrotem o 19:00. Edytowane 8 Marca 2014 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Obecność nieobowiązkowa, więc jeśli ktoś ma być niezadowolony i arogancko komentować zabawę na forum, to niech się zastanowi czy chce się bawić. masz ktosia jakiegoś na myśli? wiesz, jak się zaczyna turniej i jest tyle osób, że gra jest na 2 stołach, a się siedzi na jednym samemu z grupką martwych dusz do czasu połączenia stołów, to SORRY, że czuję się zażenowany taką "zabawą". Ja proponuję, jeśli jest taka opcja, żeby zarejstrowanie się do turnieju było możliwe powiedzmy na 1h przed. Nie tak jak jest teraz, że turniej się automatycznie tworzy na tydzień przed. wszyscy co grają ochoczą się rejstrują, a potem zapominają/nie mają czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Przypomnienie: dzisiejszy turnament zaczyna się o 18:00 zamiast o 19:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 qurka wodna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 qurka wodna.... popieram wczoraj o zmianie czytałem, a dzisiaj zapomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Dzisiaj nastepny turniej o 18:00! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Dzisiaj nastepny tournament. Gdzie: PokerStars.com Nazwa klubu: piwo.piwo , ID# 893480 Hasło do klubu: piwo.piwo Po zarejestrowaniu do klubu, ja muszę was "przyjąć do klubu" a potem ty musisz się zarejestrować na tournament. Turnamenty sa w niedzielę o godz. 18:00 polskiego czasu. Gramy w No Limit Holde'm, na "wirtualną kasę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Turnament jest za 18 min, rejestrujcie sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 już już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Ostatnie rozdanie bardzo fajn Czardasz Wpadła jedna karta która tam mogła burzę zrobić. I zrobiła *** FLOP *** [8s Ah Js] sandmaniak: checks Czardasz: bets 100 sandmaniak: calls 100 *** TURN *** [8s Ah Js] [As] sandmaniak: checks Czardasz: bets 100 sandmaniak: calls 100 *** RIVER *** [8s Ah Js As] [7c] sandmaniak: checks Czardasz: bets 500 sandmaniak: raises 1600 to 2100 Czardasz: raises 2840 to 4940 and is all-in sandmaniak: calls 2840 *** SHOW DOWN *** Czardasz: shows [9s Tc] (a straight, Seven to Jack) sandmaniak: shows [7d Ac] (a full house, Aces full of Sevens) Edytowane 23 Marca 2014 przez tomato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi