Pierre Celis Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Piwowarzy domowi to często zaradne bestie. Sami sobie piwa nawarzą, sami wędlinę upieką albo uwędzą, czasami ser zrobią, a bardzo często wypiekają własny chleb. No właśnie, bo o ile dobre piwo jest coraz szerzej dostępne, to już z prawdziwym chlebem … Czytaj dalej → Post Piwo i jedzenie: chleb żytni pojawił się poraz pierwszy w Piwolog radzi .... Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się