Zarzewiak Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Witam,jestem początkującym piwowarem domowym.Pochodzę z Łodzi,obecnie mieszkam i pracuję w Londynie.Mam 44 lata,więc trochę późno rozpoczynam przygodę z warzeniem piwa.Ale,ale...,lepiej późno niż wcale.Jestem również wędkarzem.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Witamy. Zacierasz czy na razie pucha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 (edytowane) Witam, napiłem się czy jak? widziałem tu Zwierzaka ;-) Edytowane 6 Lutego 2014 przez panta_rei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBLS Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 To prawie sasiadami jestesmy. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarzewiak Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Witamy. Zacierasz czy na razie pucha? Dziś wstawiłem pierwszą warkę z puchy i pierwszą w ogóle .Następne będzie za 2 tygodnie już z zacieraniem.Kupiłem zestaw Belgijskie Pale Ale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarzewiak Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Witam, napiłem się czy jak? widziałem tu Zwierzaka ;-) Siemka.Hahaha,chyba było coś pite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarzewiak Opublikowano 7 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 To prawie sasiadami jestesmy. Powodzenia! Siemka,to gdzie mieszkasz w Łodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Na Dąbrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Witam kolejnego Łodzianina. Ode mnie na Dąbrowę lub Zarzew ode mnie 15 minut samochodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarzewiak Opublikowano 8 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Witam kolejnego Łodzianina. Ode mnie na Dąbrowę lub Zarzew ode mnie 15 minut samochodem Siemanko kolego widzę,że sporo łodziaków warzy piwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrorl Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Hej ho ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi