Rider Opublikowano 8 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 (edytowane) #37 Weizenbock 08.03.2021r. Zasyp: Pszeniczny 3kg Pilzneński 1,5kg Monachijski 1,5kg Karmelowy jasny 0,5kg Żytni karmelowy 0,2kg Carafa 0,2kg Zacieranie: 45°C -> 15min 62°C -> 30min 72°C -> 45min 78°C -> mash out Chmielenie: 60' - Mosaic 10g Fermentacja: 17,5l brzeczki 19°Blg zadane gęstwą WB-06 po ppszenicznym 24.03.2021r. - 3,5°Blg zabutelkowane z dodatkiem 180g cukru Edytowane 24 Marca 2021 przez Rider Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się