Skocz do zawartości

Białostockie pojedynki piwowarskie


pan_czarny

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczynamy na poczatku kwietnia, kolejne rundy beda co miesiac. Rozpiske widzieliscie, w pierwszej rundzie na 1 termin przypada 4 piwowarow.

 

Czekaj czekaj, bo jakoś chyba na opak zrozumiałem rozpiski - piszesz że w pierwszej rundzie startuje 4 piwowarów... czyli jeden piwowar i jeden styl?

Ja to zrozumiałem tak że w pierwszej rundzie startuje 8 piwowarów(po dwie warki w stylu) chyba że pierwsza runda będzie trwała przez dwa kolejne spotkania?

 

PS. PW już idzie :)

Edytowane przez b.dawid
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Pierwsza runda to 4 spotkania, w kazdym wezmie udzial 3-4 piwowarow. Do kolejnego etapu przejdzie dwoch najlepszych z kazdego z pierwszych czterech spotkan.

Pierwsza runda to 4 spotkania, w kazdym wezmie udzial 3-4 piwowarow. Do kolejnego etapu przejdzie dwoch najlepszych z kazdego z pierwszych czterech spotkan.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Pierwsza runda to 4 spotkania, w kazdym wezmie udzial 3-4 piwowarow. Do kolejnego etapu przejdzie dwoch najlepszych z kazdego z pierwszych czterech spotkan.

Pierwsza runda to 4 spotkania, w kazdym wezmie udzial 3-4 piwowarow. Do kolejnego etapu przejdzie dwoch najlepszych z kazdego z pierwszych czterech spotkan.

A kiedy losowanie??? Bo się boję czy piwo zdąży dojrzeć.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dagome:

PiwoWarCraft - style + uczestnicy

 

W ostatniej chwili zgłosił się jeszcze jeden, dwudziesty piwowar. Został przyporządkowany tam, gdzie było ostatnie miejsce, czyli do stylu Dry Stout.

 

Przypominam, że czerwona strzałka, to awans z drugiego miejsca.

 

Pierwsza bitwa odbędzie się na samym początku kwietnia, następne w odstępach 3-4 tygodniowych.

 

Kolejność bitew w pierwszej rundzie:

1) American Wheat

2) American Pale Ale

3) Bitter

4) Dry Stout

 

 

A teraz - do garów!

1898066_289944924487076_631303894_n.jpg

Edytowane przez pan_czarny
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

American Wheat przelany do fermentorów, czekam na początek fermentacji. Dwa różne szczepy drożdży, na efekty trzeba poczekać :)

Z rana zaczęło bulgać, fermentacja ruszyła.

Edytowane przez Keper
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Panowie od American Wheata - warzycie już :)? Termin pierwszej bitwy ustalamy na 2 bądź 3.04.2014 (środa/czwartek). Jak będzie potwierdzenie z lokalu, dam więcej szczegółów.

 

Kolejne rundy: okolice 26.04 (American Pale Ale) i 21.05 (Bitter).

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

No, w końcu dogadane. Termin pierwszej bitwy (American Wheat) - Zmiana Klimatu, ul. Warszawska 6, godz. 18:00, 2.04.2014 (środa). Macie prawie 5 tygodni żeby dostarczyć piwo, które zamknie usta niedowiarkom ;).

Edytowane przez pan_czarny
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.