ontario_ab Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Ostatnio już boję się zacierać z przerwami o temperaturze niższej niż 63 stopnie. Zawsze kiedy ruszam z przerwy 52-53 na 63, przy intensywnym mieszaniu zawsze wyskoczy mi bezpiecznik w podstawie gara. Przechodząc z 63 na 72 i wyżej do mashout takiego problemu nie ma. Możecie coś poradzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaplos90 Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 w garnkach lidlowych był podobny problem ale Idzie wyłączyć lub przeerobić jakos czujnik bezpieczeństwa i bedzie git ale muszisz popytać inych bo ja kociołka z lidla niemam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonZ Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Chyba nie wygląda to na problem z czujnikiem. Problemwystępuje niezależnie od gęstości zacieru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ontario_ab Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Problemy występują tylko w niskich temperaturach. Bezpiecznik kombinowałem na wszelkie sposoby. Zapomniałem dodać, że jak wywala bezpiecznik, zacier się przypala. Chyba w tych warunkach musi mieć jakieś szczególne właściwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się