Krzyko Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Zamierzam wkrótce uwarzyć saisona 12oBlg na S-33. Jak uważacie, czy gęstwy po nim można użyć do Belgian Blond Ale 15oBlg? Czy może lepiej zamówić sobie T-58? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ontario_ab Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Moje BBA robilem na T-58. S-33 są nijakie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Nijakie i tanie ja czasem używam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 To że są nijakie może być ich zaletą. Ale ja nie o to pytałem... Jasne, że interesuje mnie efekt w postaci piwa zbliżonego do określonego stylu, ale też nie jestem pewien czy S-33 dadzą sobie radę z Blg 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 jasne, że sobie dadzą radę z 15blg, tylko one na 5 lubią się zatrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pero Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Moim zdaniem style belgijskie tylko na płynnych. Na suchych będą tylko z nazwy belgijskie. Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka Fidel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Tak jak wyżej kolega na pisał, belgijskie piwo tylko na dedykowanych drożdżach płynnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Moim zdaniem również dobrego saisona zrobisz tylko na płynnych drożdżach Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
05paw Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 To znaczy że M27 się też nie nadadzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi