Sojer Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) Przymierzam się do zmiany auta. Myślę m.in. nad loganem lub fabią w benzynie lub lpg. Z rzeczy, które musi mieć wymieniam tylko klimatyzację. Rocznik? Im młodszy, tym lepszy. Cena? W wersji z gazem do 13 tys., w benzynie do 10 tys. Stan? Idealny, najlepiej, by był lepszy niż po wyjściu z fabryki Sprawa nie jest wybitnie pilna, mam na to ze 3-4 miesiące. Edytowane 10 Marca 2014 przez Sojer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Temat pojawia się i znika Swoją drogą ciekawe czemu tamten zniknął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Elroy walczy z ogłoszeniami niepiwowarskimi Zalecił wrzucenie do hyde parku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Co to w ogóle za pytanie? Przecież wiadomo, że Logan. Rozsądny samochód za tą cenę, a nie jakaś przepłacona imitacja vokswagena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Czyli lepsza imitacja Renault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershi Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 (edytowane) Nie wiem czy Kolega jake nie zauważył ale to nie jest pytanie co lepsze, tylko temat z ogłoszeniem. Edytowane 9 Marca 2014 przez pershi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Ja tam nie mam pojęcia co lepsze. Patrzę na co w miarę młodego (ewentualnie) mnie stać. A jeszcze chwila i będę miał na zbyciu trochę sprzętu piwowarskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Ja z swojej strony mogę polecić pasażersko bagażowego-campingowego Citroena Xsara Picasso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi