Kilus Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Panowie, moja uczelnia wymyśliła sobie, że na studiach magisterskich należy ponownie obowiązkowo przejść praktykę zawodową (może i dobrze). Jestem Wrocławianinem, a studiuje na technologii żywności, specjalizacji technologia przemysłów fermentacyjnych więc wszystko w granicach hobby i zainteresowań. Tutaj pytanie do Was, we Wrocławiu lub bliskich okolicach jest miejsce, gdzie można by takie odbyć? Proszę o pomysły, może Wy bardziej ode mnie jesteście w temacie. Akwawit przyjmuje na 5 roku. Spiż chyba w ogóle w tym roku zrezygnował (ale szczerze chyba bym nie chciał). Widawa? W zeszłym roku zostałem trochę zlekceważony, toteż odpada. Namysłów (uczelnia nie pokrywa kosztów podróży ani noclegu podczas praktyk, sam browar też nie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Polmos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (może i dobrze). Może? Na pewno! I to jeszcze zazdrościć Ci można takich praktyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesoly Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 U mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilus Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Może? Na pewno! I to jeszcze zazdrościć Ci można takich praktyk. Teraz tak! na inżynierce byłem na biotechnologii żywn. a tam mile widziane były laboratoria... co w sumie i tak mi się przydało U mnie Rafał, nie przepadam za winem , ale gdybym mógł potraktować Wzgórza Trzebnickie, jako plan awaryjny, jak sądzisz? Gwoli ścisłości się przedstawię, Wojtek od dr. Basi Polmos? Akwawit = Polmos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar71 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Sobótka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi