Krisowski Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Mam małą awarię. Wysypała mi się waga, a produkcja już w toku. Jak miarkować chmiel, żeby mniej więcej zachować precyzję ? Ile może ważyć jedna łyżka stołowa granulatu ? Help ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Nie masz zważone w opakowaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Jakiego? może mam to Ci zważę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) przed chwilą zważyłem-łyżka lekko kopiasta-11gr łyżeczka lekko kopiasta-4gr jak dasz parę gr +/- nic się nie stanie,no chyba,że warka 5L Edytowane 16 Marca 2014 przez marbelka Lordi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisowski Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 25 litrów, wiec aż tak się nie obawiam. Robie hefeweizen, wiec dużo chmielu nie idzie. Chmiele lubelski, marynka i cascade w granulacie. Dzięki marbelka, odniosę się do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Spoko- ważyłem lubelskiego ,ale granulat powinien mieć taką samą wagę czy to lubelski czy marynka wrzuć recepturę jak możesz Edytowane 16 Marca 2014 przez marbelka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się