Lordi Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Piana: Ogromna. Lałem po ściance ale i tak zajęła 4/5 pojemności szklanki. Znacznie przesadzona. Trwała, drobno i średnio pęcherzykowa. Barwa: herbaciana, leciutko zmętnione Aromat: hymmm dosyć nieprzyjemny. Odpycha od konsumpcji i psuje odbiór piwa. Przypominający przecier pomidorowy. Nie mam pojęcia z czego się wziął. Później do głosu dochodzi słód. Smak: Czuć karmel i lekkie orzechy + to "coś" nieprzyjemnego pojawiające się w aromacie. Lekka goryczka. Wysycenie: b.wysokie, gryzące w język. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Drugie piwo z aromatem przecieru... Fidel co jest ? Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Przecier pomidorowy przyśpiesza rozwój drożdży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu93 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Niestety potwierdzam ten aromat keczupowy. Miałem okazję spróbować trochę od Lordi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi