Fazi7 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników tego forum które już mi jako poczatkującemu żuczkowi bardzo sie przydało Edytowane 24 Marca 2014 przez Fazi7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Tez ciepło witamy , popraw tylko tego byka w temacie i tych "urzytkowników" bo aż mi oczodoły pokłuło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serpiente Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 urzytkowników Też witam użytkownika ...no i samych udanych warek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Wrzystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbynieks Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 a ja mam ACDC i dysleksję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi7 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) OK byki a w zasadzie byczyska poprawione Dziękuje kolegom za czujnośc i kulturalne pokazanie mi błędu niestety tak to już czasem ze mną jest, że się jakieś błędy czasami wkradają Edytowane 25 Marca 2014 przez Fazi7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 (edytowane) nigdzie nie widzę możliwości edycji tytułu Pełna edycja pierwszego postu - można wtedy edytować tyłuł dysleksję... ja mam dysproporcję, ale daję radę Edytowane 24 Marca 2014 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi7 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Dziekuje bardzo kolego korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Witam. Znam trochę twoje strony, bardzo często jestem w czyżewie. Życzę miłego piwowarzenia i samych udanych warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi7 Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) Kolego Afghan dobrze wiedzieć że jest ktoś kto bywa w moich stronach bo czasem można będzie się spotkac pogadac, posłuchać dobrych rad doświadczonego kolegi, napić się piwka Na żywo to całkiem inaczej niż przez "monitor" Edytowane 25 Marca 2014 przez Fazi7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afghan Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 No no jak najbardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi