Jac0b Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie a szczególnie piwowarów z Śląska (i Zagłębia też ). Nazywam się Jakub co z resztą widać po nicku i... jak nie trudno wywnioskować jestem początkujący jeśli chodzi o sztukę warzenia piwa . Na swoim koncie mam jak na razie jedną warkę dosyć dobrego sweet stouta, a co będzie dalej zobaczymy ^^ Co jeszcze mogę o sobie powiedzieć? Może tylko tyle, że studiuje farmacje i uwielbiam ciemne piwo choć moje serce ostatnio podbijają piwa dosyć mocno chmielone jak IPA. Mam nadzieję, że dzięki obcowaniu ludźmi o tak wysokim doświadczeniu piwowarskim czegoś się nauczę i być może sam coś wniosę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Witam na forum.Zlokalizuj się (Społeczność--> Mapa piwowarów) to może znajdziesz sąsiada. Życzę samych udanych warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Czyżby kolejny piwowar z okolic? Samych udanych warek i jak najwięcej radości z warzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi