fritzlu Posted July 5, 2009 Share Posted July 5, 2009 Witam miłośników piwa Życzę moim shop www.ludwigs-sudhaus.de, mamy duży zakres, który oferuje coś co piwowar. Niestety, oprogramowanie do sklepu tylko jeden język, ale nie jest to przeszkodą. Masz pytania lub coś ma, to z miłą chęcią, aby wysłać e-mail info@ludwigs-sudhaus.de. Nawet sprzedawcy detaliczni są mile widziane. Fritz Ludwig Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 prawie zrozumiałem dzięki fritzlu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sojer Posted July 6, 2009 Share Posted July 6, 2009 prawie zrozumiałem dzięki fritzlu Haha Mój były szef zrobił kiedyś taki numer. Napisał list (oficjalne pismo, a jak), po czym przyoszczędził i wrzucił to w translatora zaczynając od tekstu, że przeprasza, ale nie zna języka niemieckiego... Oj jak to pięknie przetłumaczyło... No w każdym razie list wysłał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts