fritzlu Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam miłośników piwa Życzę moim shop www.ludwigs-sudhaus.de, mamy duży zakres, który oferuje coś co piwowar. Niestety, oprogramowanie do sklepu tylko jeden język, ale nie jest to przeszkodą. Masz pytania lub coś ma, to z miłą chęcią, aby wysłać e-mail info@ludwigs-sudhaus.de. Nawet sprzedawcy detaliczni są mile widziane. Fritz Ludwig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 prawie zrozumiałem dzięki fritzlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 prawie zrozumiałem dzięki fritzlu Haha Mój były szef zrobił kiedyś taki numer. Napisał list (oficjalne pismo, a jak), po czym przyoszczędził i wrzucił to w translatora zaczynając od tekstu, że przeprasza, ale nie zna języka niemieckiego... Oj jak to pięknie przetłumaczyło... No w każdym razie list wysłał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi