ts7600 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Cześć wszystkim! Przeszukałem internet pod kątem wymienionych tu lodówek i nic nie mogę dostać. Czy ktoś może podać jeszcze inne modele? Coś co jest w sprzedaży. Chodzi mi o modele które pomieszczą 2 kegi Cornelius 19L i butlę z gazem. Lodówka będzie stała 2 metry od kanapy w salonie więc jak by była dodatkowo cicha (czy istnieją bezdźwięczne?) to było by bosko:) Pozdrawiam, Łukasz też przyłączam się do pytania kolegi malpitrzon Czy poza tą lodówką, którą przerabiał kolega RapTom nic z nowych lodówek, które obecnie są w sprzedaży nie mieszczą bez przeróbek 2 kegi i butlę z gazem ? Z niskich wolnostojących (do 87cm) w internecie znalazłem Libherr T1710 w cenie ok 1100 zł - ok 300 zł więcej od w/w, ale w tej regulator jest chyba do przesunięcia - nie mam możliwości sprawdzenia osobiście. Jeszcze evks16172 Amica (można jeszcze trafić nówki) - było gdzieś wcześniej na forum - ale w niej trzeba wycinać poprzeczki w drzwiach Do zabudowy z nowych nic nie znalazłem w podobnej cenie - poza używanymi po 200 -350 zł. Z lodówek o wys ok 102 cm też tylko używki ( w te chyba spokojnie można upchać komplet nawet z dużą butlą CO2) tylko nie wiem czy kegerator po wykonaniu zabudowy nie robi się za wysoki. Może jest coś jeszcze a przegapiłem? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RapTom Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Nie ma co się bać obcięcia tych wypustek Po przewierceniu blatu i tak do czegoś innego się nie nada. Plastik miękki jak butelce PET. Szukalem kilka miesięcy i nic lepszego (nowego) w tej cenie nie znalazłem. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Ja mam tą Amicę. Jedynie trzeba uważać bo u góry po środku biegnie rurka z czynnikiem a poza tym nie mam z nią problemów. Co do lodówek to wszystkie które mają 60cm szerokości powinny być OK, te co mają 55cm szerokości mogą pomieścić 2 kegi ale może będzie trzeba jak u mnie pościnać wypustki z półek. Ja po prostu chodziłem z miarką i mierzyłem wnętrza, wiedziałem że będę miał ciasno ale mimo to zaryzykowałem i wziąłem tą bo do szerszej musiałbym sporo dopłacić. EDYT: jeszcze się do wysokości miałem odnieść, mój kegerator na kółkach ma 100cm wysokości ale mam lodówkę do standardowej zabudowy 82cm Edytowane 14 Września 2016 przez Malinowy Jęczmień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzon Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Info o mojej lodówce https://www.facebook.com/BrowarWest11Pietro/posts/854749197947820 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malpitrzon Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Nie ma co się bać obcięcia tych wypustek Nie wiem czy widziałeś mój poprzedni post. Do tej lodówki mieszczą się dwa kegi bez obcinania wypustek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ts7600 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Może kogoś zainteresuje lodówka wolnostojąca podblatowa o szer 60 cm - nowa w cenie 169 euro (ok 700 zł) + przesyłka ups za ok 22 euro http://www.notebooksbilliger.de/exquisit+ks+18+4+rva+edelstahl+look?nbb=8f14e4 Wygląda bardzo obiecująco, taka pod stacjonarny podblatowy kegerator na 2 kegi bez przeróbek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 a co myślicie o tym? https://www.olx.pl/oferta/lodowka-witryna-chlodnicza-nawiewowa-coca-cola-CID619-IDkjd2i.html nada się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ts7600 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Miałem kiedyś witrynę ale taka wysoką. Szybko się jej pozbyłem ponieważ była strasznie głośna i szybko się wychładzała przez tą szybę (co za tym idzie praktycznie chodziła non stop). Z zalet to to, że rzeczywiście szybko chłodzi ale na kegerator to raczej słabe rozwiązanie. (głośne i mało ekonomiczne w użytkowaniu). Pozdrawiam T.S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 A dodatkowym minusem jest to, że widać cały bajzel w środku. Wysłane z mojego NX511J przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Ja właśnie kończę swój kegerator muszę jeszcze dokupić jakieś kółka .Lodówkę kupiłem za 200zł z przesyłką. Edytowane 15 Lutego 2017 przez jac007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 (edytowane) Ja właśnie kończę swój kegerator muszę jeszcze dokupić jakieś kółka .Lodówkę kupiłem za 200zł z przesyłką. WP_20170213_17_17_07_Pro.jpg WP_20170213_17_28_38_Pro.jpg WP_20170213_17_55_50_Pro.jpg Jest nam niezmiernie miło że w temacie "jaka lodówka" pochwaliles się że jakaś. Edytowane 15 Lutego 2017 przez jaras Enethion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Jest nam niezmiernie miło że w temacie "jaka lodówka" pochwaliles się że jakaś. Możesz napisać o co ci chodzi w tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Chodzi o to, że temat tego wątku to pytanie i logicznym jest oczekiwać, że w jego treści można będzie znaleźć odpowiedź, a przynajmniej wartościowe informacje mogące na rzeczoną odpowiedź skutecznie nakierować. Natomiast przekazane przez Ciebie informacje rozminęły się znacząco z tymi oczekiwaniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versaar Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Fajnie że chwalisz że zrobiłeś fajny kegerator, ale to jest wątek o tym JAKA lodówka się nadaje, mógłbyś chociaż podać firmę oraz model lodówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Chodzi o to, że temat tego wątku to pytanie i logicznym jest oczekiwać, że w jego treści można będzie znaleźć odpowiedź, a przynajmniej wartościowe informacje mogące na rzeczoną odpowiedź skutecznie nakierować. Natomiast przekazane przez Ciebie informacje rozminęły się znacząco z tymi oczekiwaniami. Obejrzyj drugie zdjęcie i będziesz wiedział wszystko tam masz wszystkie informacje i nie pisz bzdur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Oprócz tego że jest to liebherr to dalej nie wiemy jaki model, jakie ma wymiary wewnętrzne i czy trzeba było coś ciąć czy pruć żeby zrobić kegerator. Wysłane z mojego NX511J przy użyciu Tapatalka mateniek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Chodzi o to, że temat tego wątku to pytanie i logicznym jest oczekiwać, że w jego treści można będzie znaleźć odpowiedź, a przynajmniej wartościowe informacje mogące na rzeczoną odpowiedź skutecznie nakierować. Natomiast przekazane przez Ciebie informacje rozminęły się znacząco z tymi oczekiwaniami. Obejrzyj drugie zdjęcie i będziesz wiedział wszystko tam masz wszystkie informacje i nie pisz bzdur. kolego, na drugim foto po lewej stronie jest widoczna naklejka. tam jest napisany model tego Liebherra na podstawie którego można się później kierować zakupem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 (edytowane) Chodzi o to, że temat tego wątku to pytanie i logicznym jest oczekiwać, że w jego treści można będzie znaleźć odpowiedź, a przynajmniej wartościowe informacje mogące na rzeczoną odpowiedź skutecznie nakierować. Natomiast przekazane przez Ciebie informacje rozminęły się znacząco z tymi oczekiwaniami. Obejrzyj drugie zdjęcie i będziesz wiedział wszystko tam masz wszystkie informacje i nie pisz bzdur. wczoraj zabudowywałem u rodziców model IK 3510 Comfort - pomijając fakt, że ma ona prawie 180cm wysokości zgadnij co ma napisane na froncie? podpowiem - uwaga uwaga...Liebherr Comfort. no kto by się spodziewał. Edytowane 16 Lutego 2017 przez jaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Chodzi o to, że temat tego wątku to pytanie i logicznym jest oczekiwać, że w jego treści można będzie znaleźć odpowiedź, a przynajmniej wartościowe informacje mogące na rzeczoną odpowiedź skutecznie nakierować. Natomiast przekazane przez Ciebie informacje rozminęły się znacząco z tymi oczekiwaniami. Obejrzyj drugie zdjęcie i będziesz wiedział wszystko tam masz wszystkie informacje i nie pisz bzdur. kolego, na drugim foto po lewej stronie jest widoczna naklejka. tam jest napisany model tego Liebherra na podstawie którego można się później kierować zakupem... czy mógłbyś z łaski swojej wskazać miejsce na tym zdjęciu, gdzie są czytelnie te informacje podane? oczywiście nie mówimy o napisie Liebherr Comfort, prawda? Enethion 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enethion Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Drugie zdjęcie, drugie zdjęcie...Idźcie kupić dla mnie pedał gazu do Toyoty Yaris. Macie dokładnie tę samą ilość informacji, ciekawe czy spasuje do mojego samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Chodzi o to, że temat tego wątku to pytanie i logicznym jest oczekiwać, że w jego treści można będzie znaleźć odpowiedź, a przynajmniej wartościowe informacje mogące na rzeczoną odpowiedź skutecznie nakierować. Natomiast przekazane przez Ciebie informacje rozminęły się znacząco z tymi oczekiwaniami. Obejrzyj drugie zdjęcie i będziesz wiedział wszystko tam masz wszystkie informacje i nie pisz bzdur. kolego, na drugim foto po lewej stronie jest widoczna naklejka. tam jest napisany model tego Liebherra na podstawie którego można się później kierować zakupem... czy mógłbyś z łaski swojej wskazać miejsce na tym zdjęciu, gdzie są czytelnie te informacje podane? oczywiście nie mówimy o napisie Liebherr Comfort, prawda? nie ma czytelnych dlatego zacytowałem post kolegi jac007 żeby je podał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 wybacz - jac007 pisał w podobnym tonie, cytowałeś też mnie, myślałem że sugerujesz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 myślałem że sugerujesz: hehe, nie gm2066 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiwoLab Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Chyba nawet na tym zdjęciu jest tabliczka z symbolem, ale nieczytelna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac007 Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Czy to rozwiąże problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi