DeltaYeti Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam, czy ktoś z Was orientuje się może, ile na dzień dzisiejszy może kosztować puszka 330ml guinnessa draught w takiej oto puszce http://www.angelfire.com/wi/beercans/images10/fc577.gif jest przeterminowane - wiadomka, acz leżakowane w suchej ciemnej piwnicy pozdrawiam i czekam na odpowiedź : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zadaj pytanie na BB. Tam prędzej Ci odpowiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Około 300 dolarów (puste chodzą za 30), pod warunkiem, że puszka nie jest uszkodzona, w kwestii pijalności, owszem nadal powinien być pijalny, ale kierunek bardziej porterowy, z uwzględnieniem rodzynek i kawy, nawet rumu, z bardzo subtelną wytrawną końcówką. Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez Bogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwosz Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 ładny okaz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaYeti Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) gdyby ktoś był zainteresowany kupnem to kemad@o2.pl i czekam na propozycje mam 4 sztuki - dwie mogę sprzedać Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez DeltaYeti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaYeti Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 produkcja styczeń 1997 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwosz Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Chciałbym usłyszeć wrażenia z degustacji, podzielisz się nimi, prawda ? :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaYeti Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Chciałbym usłyszeć wrażenia z degustacji, podzielisz się nimi, prawda ? :-P owszem, choć usłyszałem już w innym wątku, że nie znam się na pisaniu recenzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaYeti Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 na browar.biz każdy post z prośbą o wycenę jest kasowany przez admina więc nic z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Jak dla mnie to on jest wart tyle, co puszka na złomie. Raz że nie masz koncesji na sprzedaż alkoholu, dwa że jest przeterminowany i nie nadaje się do spożycia, więc z całego interesu pozostaje puszka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Kolego jak chcesz sobie pohandlowac to idz do odpowiedniego dzialu albo na gumtree. To jest forum pasjonatow a nie handlarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertJ Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Napisz do kopyra, jego takie rzeczy interesują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaYeti Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 data przydatności do spożycia: styczeń 1997 - Guinness Draught Arth Guinness analiza na podstawie "Craft Beer World" M. Dredge, kwiecień 2013 CHMIEL - ANGIELSKI - PRAKTYCZNIE NIEWYCZUWALNY, DELIKATNE NUTY ŻYWOPŁOTU GORYCZKA - NIEWYCZUWALNA SŁODY - JASNY (BRĄZOWY CHLEB, PUMPERNIKIEL), SPECJALNY (WHYSKY), CIEMNY (PALONY, MLECZNA CZEKOLADA) ALKOHOL - GŁADKI DROŻDŻE - BRAK ESTRÓW, CZYSTY PROFIL DROŻDŻOWY WADY - INFEKCJE - DZIWNE, KWASKOWY FINISZ ODCZUCIA W USTACH - DELIKATNE, AKSAMITNE, KREMOWE, PŁASKIE, CIENKIE, LEKKO WYTRAWNE Wyraźny wpływ czasu, piwo stało się bardzo gładkie - wręcz śmietankowe, wszystkie charakterystyczne nuty smakowe dla Stouta zostały wyparte przez pumpernikiel i whysky. Zaraz po otwarciu atakował mnie zapach suszonej śliwki który ulotnił się wraz z przelaniem piwa do szkła. Rewelacyjna kremowa piana Chyba nie mam odpowiednich kompetencji żeby dobrze ocenić taki rarytas, zrobiłem to najlepiej jak potrafiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Świeży Guiness Draught też jest bardzo kremowy, to raczej zasługa azotu niż leżakowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Skąd w ogóle masz to piwo, jeśli mogę zapytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaYeti Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Kupione kiedyś na Cyprze (chyba nie było jeszcze dostępne w Polsce) jako taki rarytas, 8 puszek z czego 4 zostały wypite a że nikomu nie smakowało to drugi 4pak został odstawiony i leży sobie do dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaYeti Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 a i styczeń 97 to data przydatności, produkcja to połowa 1995 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
javiki Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Albo odezwij się do naszych blegerów piwnych- jak ktos już podpowiadał Kopyr degustował 30letniego żywca, albo wystaw na ebayu -zobaczysz co wyjdzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaYeti Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 pisałem do T. Kopyra ale brak wiadomości zwrotnej - chyba nie jest zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi