andban Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Witam i gorąco pozdrawiam wszystkich piwowarów Warzeniem piwa zajmuję sie miej więcej od roku, więc najwyższy czas zaistnieć na najlepszym forum piwowarskim, jak na razie niczym szczególnym nie mogę się pochwalić ale sprzęt już skompletowałe jestem na etapie; przed zakupem własnego śrutownika ale z własną kapslownicą stołową zaliczone dwa warzenia z puchy, reszta z zacieraniem, jedenaście warek, każde warzenie to nowe doświadczenia, więc nadal jest zabawa, dreszczyk emocji i zapach chmielu w całym domu, tylko- co ciekawe przyjemny dla mnie, więc lekko nie jest, trochę jak partyzant muszę działać z zaskoczenia Szkoda że na mapce piwowarów w okolicy pusto Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 A w której części tej rubieży działasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andban Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Hrubieszów, już dalej na wschód w polsce się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi