gscan1 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Witam. Czy lagerowanie to jest to samo co cicha fermentacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Nie Cichą przeprowadzasz w zasadzie w temperaturze fermentacji burzliwej, a lagerowanie w temperaturach od zera (lub lekko ujemnie) do kilku stopni powyżej zera Ale można po burzliwej przenieść piwo od razu do lagerowania Edytowane 4 Maja 2014 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gscan1 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Poczytaj to i to - wszytko w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się