Skocz do zawartości

[Blog Dori] American Wheat – historia i charakterystyka


Pierre Celis

Rekomendowane odpowiedzi

American Wheat to dość nietypowy pszeniczniak, na próżno szukać w nim nut goździkowych, a i banany nie są zbyt mile widziane. To co łączy je z bawarskim kuzynem, to wybitnie orzeźwiający charakter i duża pijalność. Sama długo błądziłam zanim zrozumiałam „z czym to się je” i że warzenie American Wheat […]

 

Wyświetl pełny artykuł

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.