pepo Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Wczoraj po rozmowie z Grześkiem postanowiliśmy zrobić kolejne spotkanie w Monte, 24 maja sobota zadzwoniłem do Jaśka - wstępnie się zgodził (chociaż ma jeszcze oficjalnie mi potwierdzić bo akurat w ten łikend jest w Janowcu jakaś impreza winiarzy... ) Kto chętny ? myśle że nie będzie problemu z frekwencją... miesiwo z grilla zakrapiane piwem.... świeże powietrze... ławeczki.... kegi... ojjj - do zobaczyska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Kusicie. Mam akurat wolne, ale w planach (oj a było ich sporo) jest Kraków. Zobaczymy jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglez Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Wstępnie się na to piszę, za jakiś czas będę miał pewność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 My się wstępnie też piszemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacho-b Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ja też postaram się być. Być może +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurand Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 Wstępnie się piszę + 2 os. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 11 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2014 (edytowane) Edytowane 11 Maja 2014 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 12 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 scooby? miałeś ochotę nas odwiedzić ? zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Scooby tylko żebyś nie pojechał przypadkiem do Lublina tego w stanie Wisconsin Hast 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Ponawiam propozycje wydzielenia aktualnego spotkania z tego wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Impreza jest już pewna rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hast Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Mi niestety termin nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Chętnie przyjdę oby pogoda była grilowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba13 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Witam wszystkich. Jeżeli uda mi się pozmieniać plany na ten dzień to postaram się przybyć na spota , oczywiście z załącznikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Pogoda zapowiada się ładna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurand Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Czy Jasiek się już wypowiedział czy będzie mógł nas u siebie przyjąć bo z tego co wiem to Święto Wina w Janowcu będzie właśnie 24.05 w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Wiadomo coś w sprawie spotkania?? czy jest nadal aktualne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 aktualne, aktualne Jaśka niestety nie będzie... będzie tylko pracownik...Ewa o której sie spotykamy? 14? 15? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 (edytowane) Może 15 ? No i jakie zasady, że tak powiem prowiantowania? Tak jak ostatnio składka po 10 i przynosimy coś własnego? Edytowane 21 Maja 2014 przez kishar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 prowiantowanie we własnym zakresie... mam nadzieje że Jasiek grilla zorganizuje... i bedzie gdzie mięsiwo przypalić 15ta myślę że w sam raz pogoda zapowiada sie fajna... posiedzimy na dworze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quina Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Witam! Także chętnię się wybiorę, liczę, że koledzy pomogą mi ocenić czy moje piwo to piwo czy kwas;-) Jednak boję się, że o 15 będzie jak w piekle:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Mam taką propozycję zróbmy listę osób które się wybierają i piszmy co kto zamierza ze sobą zabrać, my się pojawimy a Agata zadeklarowała się, że zrobi jakąś sałatkę, co do mięsa to jeszcze sam nie wiem-nie mam w tej materii jakiś większych doświadczeń, a i może postaram się upiec chleb z dodatkiem wysłodzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Przede wszystkim pytanie czy Jasiek będzie? Wie ktoś coś w tej materii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 W poście 18 pepo napisał, że Jaśka nie będzie tylko jego pracownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harcerski Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Uff! Całe szczęście, że przeglądałem grupę fb "piwny lublin", i tym razem nie przegapię imprezy:) Pomimo "obserwowania" forum lubelskiego na piwo.org, żadne powiadomienie nie przyszlo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi