zbyszek_cz Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Kurde, przyszedł bym znowu, bo pierwsze spotkanie było mega Problemy jak zawsze są, termin średnio pasuje i nie mam piwa do przyniesienia. Ale postaram się przyjść na krótki czas, jeśli grill będzie pewnikiem to jakieś miecho na grilla zamarynuje w piwku i przyniosę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 z grillem bedzie kiszka.... chyba że ktoś przenośny skołuje ja przytargam za to 'łok' zrobimy czajnis fud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 mam prośbę aby rozdzielić zakup produktów do żarcia... możecie zadeklarować po jednym produkcie ? - marchew (5szt) - cebula (1kg) - papryka (4szt) (ja kupię) - słoiczek pędów bambusa - piersi z kurczaka (kilo?) - pieczarki (0,5kg) - ryż (Maciej przyniesie) ja dodatkowo wezmę przyprawy... olej sezamowy, sos sojowy ciemny i jasny, ryżowy....itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek_cz Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 taki jednorazowy grill przenośny to można nawet w pobliskim aldiku kupić, z węglem też problemu być nie powinno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregroc Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) Ja się pojawię przelotem, niestety nie będę mógł za długo posiedzieć... Chciałbym ze wszystkimi pogadać na temat konkursu lubelskiego. Ja w tym roku nie podejmuję się organizacji imprezy, może ktoś będzie chętny? Mogę przekazać kontakty, podzielić się pomysłami itd. Edytowane 22 Maja 2014 przez gregroc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba13 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) No i niestety ale cały plan na sobotę mi się zawalił , tym razem nie dam rady się z Wami spotkać i poznać Was . Pozdrawiam i życzę milej zabawy. Edytowane 22 Maja 2014 przez seba13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 To jak robimy z żarełkiem? mniemam, ze jednak chińszczyzna ? jak tak to przyniesiemy kilo piersi z kurczaka, chyba powinno starczyć bo póki co za dużo osób chyba się na imprezę nie zgłosiło. - marchew (5szt) - cebula (1kg) - papryka (4szt) (ja kupię) - słoiczek pędów bambusa - piersi z kurczaka (kilo kishar) - pieczarki (0,5kg) - ryż (Maciej przyniesie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurand Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) - marchew (5szt)(Jurand) - cebula (1kg) (Jurand) - papryka (4szt) (ja kupię) - słoiczek pędów bambusa - piersi z kurczaka (kilo kishar) - pieczarki (0,5kg) (Jurand) - ryż (Maciej przyniesie) Został słoik pędów bambusa, jednak grill by się przydał może już na miejscu zrobimy zrzutkę na jakiś z Aldika?? Edytowane 22 Maja 2014 przez Jurand Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 - marchew (5szt)(Jurand) - cebula (1kg) (Jurand) - papryka (4szt) (ja kupię) - słoiczek pędów bambusa - piersi z kurczaka (kilo kishar) - pieczarki (0,5kg) (Jurand) - ryż (Maciej przyniesie) Został słoik pędów bambusa, jednak grill by się przydał może już na miejscu zrobimy zrzutkę na jakiś z Aldika?? To jest jakiś pomysł ale najlepiej niech się wypowie organizator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek_cz Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 (edytowane) O ile wystarczy nam taki "turystyczny" za kilkanaście zł, to mogę takiego zakupić i przynieść. Edytowane 22 Maja 2014 przez zbyszek_cz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 To w takim razie jedźmy także z grillem, trzeba tylko ustalić szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ja bym pozostał przy grilu, kupić jednorazówke za pare złociszy to nie problem. Ja się mogę pojawić dopiero koło 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Temat lubelskiego OT PSPD podumarł był, ale zanim się znieczulicie ruszcie dyskusję i wnioski na PW proszę. Warto organizować, czy odpuścić sobie? BTW, Siedlce dość sprawnie zorganizowało się poza strukturami PSPD i działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quina Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ja pewnie mógłbym wziąć grill turystyczny (za kilkanaście zł;-), tudzież może nawet pożyczyć z odległości 200m od MdV. Czy ktoś mógłby zabrać piwa bez etykiet z depozytu (ewentualnie te którym kończy się data ważności;-)? Gdzie można dostać kiełki bambsusa? Na stanie mam tylko pędy selera w zaprawie - mogą być? Wyglądają podobnie:D Mamy jakąś ostateczną listę osób? PS. Mogę się trochę spóźnić, bo muszę zoorganizować punkt wyborczy przed niedzielnymi wyborami do PE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 To jak rozumiem kwestię grilla mamy załatwioną, teraz pozostaje kwestia co na tego grilla, ja za pewnie pozostanę przy tym co pisałem wyżej. Pędy bambusa można dostać w większych marketach a seler to trochę co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quina Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 grill z węglem, podpałką i zapałkami. Wkład na grilla każdy we własnym zakresie, rozumiem czy woka na nim zamontujemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 wok elektryczne wiec nie da rady go na grilla wpakować dokupię jeszcze bambusa i zapomnianego korzonka imbiru a co do grilla to faktycznie zakupi sie go obok w sklepie i zostanie na następne spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 No dobra to robimy zrzutkę na grilla, woka mamy załatwionego. My do grilla przyniesiemy sałatkę. Ktoś się deklaruje, że przyniesie jakieś mięsa czy w tym kierunku też zrzutka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek_cz Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ja przyniosę z kilo karkówki w dobrej marynacie i trochę kaszanki. Mogę być okolo 15:30, będzie już ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 24 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Ja bede na 15tą a może nawet ciut wcześniej.... wczoraj już podwiozłem wok, kega i kilka browarków... do zobaczyska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Ja przyniosę kilo kiełbachy, chleb i ketchup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quina Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 (edytowane) W miarę możliwości będę 15-18 Edytowane 24 Maja 2014 przez quina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maaaciej Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 To jak z miesiwem na grilla robimy zrzutkę..>?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Może jakieś resume? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi