e-prezes Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Ups pomieszało mnie się! Niemniej dziwiło mnie przepadnięcie mocno perfumowanych piw. Wszak ten styl jest aromatyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abra Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 U mnie chmielenie i przyprawy raczej klasycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieslav Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Najgorsze miejsce dla sportowca ale jak na pierwszy konkurs chyba nieźle. http://wroobler.blog...05/witbier.html Piwa mocno perfumowane chmielami czy kolendrą orientalną odpadły. Niekoniecznie. Piwo które zajęło 2 miejsce było jak dla mnie bardzo mocno przyprawione. Miało sporą szansę na wygraną ale jeden sędzia był bardziej krytyczny przez co w ostatecznym rozrachunku wygrało piwo inne, o bardziej stonowanych aromatach. A podejście do tematu wita było b. różne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilo Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 fotki ze zlotu dzięki uprzejmości e-prezesa: https://drive.google.com/folderview?id=0B29JRyTipeX3cHBLUG1JdFhCRmM&usp=sharing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury fermentaThor Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Niemniej dziwiło mnie przepadnięcie mocno perfumowanych piw. Wszak ten styl jest aromatyczny Nie przepadały, nie przepadały. Dyskwalifilkowały ewidentne wady, natomiast aromat w piwie - na pewno nie. W finale piw z dużymi wadami nie było - więc należy pochwalić poziom wysłanych piw. Zatem najbardziej decydował całokształt - zgodność ze stylem, ogólne wrażenie, czyli rzeczy ciężko ujmowalne w słowa. Duża ilość przypraw - OK, ale ważne, żeby było dobre piwo, żeby akcenty były rozłożone równo, dobre zbalansowanie. Nie może to być męcząca perfuma. A takie też się zdarzały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parzon Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 fotki ze zlotu dzięki uprzejmości e-prezesa: https://drive.google...RmM&usp=sharing Dzięki Tomaszu za zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwl Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Niekoniecznie. Piwo które zajęło 2 miejsce było jak dla mnie bardzo mocno przyprawione. Miało sporą szansę na wygraną ale jeden sędzia był bardziej krytyczny przez co w ostatecznym rozrachunku wygrało piwo inne, o bardziej stonowanych aromatach.A podejście do tematu wita było b. różne. Hehe a ja ciągle staram się tak witbiera stonować, że mam wrażenie, że już bardziej nie wypada:D a tu jeszcze opinia, że było bardzo mocno przyprawione ale nie ma co się dziwić, każdy ma swoje odczucia, dla jednych będzie zbyt kolendrowe, dla innych zbyt cytrusowe/pomarańczowe Piłem już naprawdę wiele różnych witów i klasyczne podejście do tematu zawszę się sprawdza. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b.dawid Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Dzięks za metryczkę! Właśnie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michwo1 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Ogladając zdjęcia żałuję, że nie mogłem przybyć. Wielka szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 ależ jestem wściekły... dostałem dziś informacje że wróciła nieodebrana paczka (wysyłałem tradycyjnie przez kumpla... ma podpisana umowę z dhl'em) ech... już wolałem żyć w przeświadczeniu że moje piwo nie załapało się do finału ide do lodówki po wita! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browariat Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Czy finałowa kilkunastka otrzymała już metryczki? Coś nie dostałem jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian7 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 pepo, współczuję. Ale właśnie dlatego ja byłem gotowy jechać osobiście do Siedlec, żeby być pewnym, że dotarło całe i zdrowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieslav Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Powinieneś dostać metryczke. Jak będę miał dostęp do kompa (pt/sob) to prześle jeszcze raz i przez pw. Browariat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browariat Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Dziękuję wyczekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi