alitechno88 Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 szanowni forumowicze! chciałbym się pochwalić że reaktywuję browar POD BRZOZĄ. wynegocjowałem dogodne warunki z żoną. ciężko na blokach. z początku będzie to małe wybicie bo tylko 20 l miesięcznie ale później kto wie. zaczynam od miodowego a później pszenica moje ulubione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Nie prościej by było zmienić żonę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0 Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Możesz nowa pozwoliła by na większe wybicie? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 Nie jestem w temacie ale zamiast wymiany LP lepiej Jej złoty trunek wykonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi