wypass Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Witajcie! Łukasz, pasjonat yerba mate, literatury fantasy, czytelnik literatury fantasy, fotograf amator Myślę, że mogę się nazwać biegaczem, a po bieganiu piwko smakuje jeszcze lepiej Staje się coraz bardziej wybredny w stosunku doboru piwka dla siebie... Zainteresowałem się warzeniem własnego już dawno...gdzieś wyczytałem, że to trudne i zostawiłem temat... Jednak jak wróciłem do czytania o warzeniu, to mam coraz większą chęć...noszę się z zamiarem kompletowania zestawu dla początkujących... Doświadczenie w domowej produkcji alkoholu jakieś tam mam...nie było to piwo, ale równie chętnie spożywany trunek domowego pochodzenia Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serpiente Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Witaj i nie obawiaj się tylko zacieraj Warzenie wydaje się trudne ale nie jest niemożliwe. Praktyka, praktyka, praktyka.... Dużo czytaj, co nie wyczytasz to pytaj i warz a zobaczysz że Cię wciągnie nawet nie będziesz wiedział kiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypass Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Dzięki Właśnie przeglądam Wiki, prawdopodobnie za pierwszym razem pójdę na łatwiznę i wspomogę się puchą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrickll Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Witam, rób puchę, a następne zacieraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi