Pierre Celis Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Czarny bez rozkwitł w tym roku chyba wcześniej niż zazwyczaj. Zastanawiałam się co z niego zrobić. Pierwszym pomysłem było coś a’la wino kwiatowe – kwiaty bzu zalane lekkim syropem cukrowym i przefermentowane drożdżami piwowarskimi. Pomysł zapożyczony od kolegi z Niemiec, tam taki przefermentowany napój mieszają z piwem przed podaniem. Muszę […] Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się