Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PawelH Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Postanowiłem podzielić się poniższymi informacji z budowy kegeratora z trzema kranami. Nie wiem czemu od początku mojej przygody z piwowartswem domowym postanowiłem, że będę miał w mieszkaniu kegerator. Jeszcze nie zrobiłem swojej pierwszej warki, a już miałem całkiem klarowny plan swojego kegeratora. Postawiłem na ilość - nie ukrywam. Jeden kran lub nawet dwa kompletnie mnie nie zadawalały. Chciałem mieć kegerator z co najmniej trzema kranami. W kwestii budowy inspirowałem się całą masą filmików kolegów zza oceanu. Chociaż trzeba przyznać, że wśród ich pomysłów dominują keezery czyli kegeratory na bazie zamrażalników ładowanych od góry. Moje założenia: - 3 krany, - butla CO2 w środku, - reduktor potrójny, - estetyka nie odstraszająca domowników oraz gości w moim domu Nie rozpisuje się tutaj za bardzo... Zadawajcie pytania jeśli takowe macie. Galeria tutaj: Wasze zdrowie! Edytowane 3 Czerwca 2014 przez PawelH Biniu, Chemik, janisz87 i 6 innych 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Ociekacza nie będzie? Podłogę zasyfisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury fermentaThor Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 wygląda super, brawo, nic tylko testować teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Ociekacza nie będzie? Podłogę zasyfisz. Słuszna uwaga. Znajomy podpowiedział mi, abym podstawił tymczasowo wycieraczkę taką przed drzwi Moja wrażliwość artystyczna na to nie pozwala. Porządny ociekacz z nierdzewki jest w planie i jak będzie gotowy to na pewno taką informacją podzielę się z Wami. Ociekacza nie ma, ale za to jak świeci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi